Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szerelmes lettem egy buszsofőrbe?
Figyelt kérdés
Egy héten kb négyszer vele megyek haza mármint azzal a busszal amelyiken o van és mindig amikor felszallok látom hogy örül hogy lát mindig mosolyog akárhányszor lát nem csak a buszon hanem az úton is. Ez mar több hónapja tart. Én mar szerelmes lettem bele jo lenne tudni hogy o mit érez irántam. Kiváncsi lennék mások velemenyeire is. 18/L2017. nov. 19. 16:54
11/36 A kérdező kommentje:
Tehát akkor szerintetek elkene mondanom neki hogy mit érzek iránta? Mondjuk ez nehéz lenne vagy lesz mert eléggé felénk vagyok
2017. nov. 19. 18:40
12/36 anonim válasza:
Menj el vele a célállomásig, aztán hátha tudtok beszélni pár szót miután leszálltok.
15/36 anonim válasza:
Menj oda hozzá, és kezdj el beszélni vele, és ezt többször. Remélem, beszéltél már vele, mert látásból nem lehetsz szerelmes.
16/36 anonim válasza:
Hogy lehetsz ilyen naiv?! Minden csajjal ezt csinálja majd jól kihasználja az ilyen hülye libákat!
17/36 anonim válasza:
Dettó 16. Meg is szokta őket napközbeni kiálláskor szeretgetni a hátsó ülés soron. Felénk volt egy időszak amikor egyszerre kezdett sok fiatal sofőr szomszédos falvakból egymást váltották ők az ilyen csitriket kézről kézre adták.
18/36 A kérdező kommentje:
Ismerem ot és tudom azt is hogy nem olyan amit ti most irkaltok. Nem az összes buszsofor ilyem vannak kivételek és o pont az
2017. dec. 22. 06:29
19/36 NilevePe válasza:
SZÁLLJ FEL EGY MÁSIK BUSZRA...KERÜLD EL FUSS EL ELŐLE!!LEHET NŐS!
20/36 A kérdező kommentje:
Nem nos, ezt biztosan tudom
2018. jan. 24. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!