Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szerelmes lettem egy buszsofőrbe?

Figyelt kérdés
Egy héten kb négyszer vele megyek haza mármint azzal a busszal amelyiken o van és mindig amikor felszallok látom hogy örül hogy lát mindig mosolyog akárhányszor lát nem csak a buszon hanem az úton is. Ez mar több hónapja tart. Én mar szerelmes lettem bele jo lenne tudni hogy o mit érez irántam. Kiváncsi lennék mások velemenyeire is. 18/L

2017. nov. 19. 16:54
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Egyébként meg elég nehéz lenne másik busszal hazajönnöm mivel csak az a busz jár erre
2018. jan. 24. 15:33
 22/36 anonim ***** válasza:
80%
Nem szerelmes lettél csak vonzónak tartod. Beszélj vele és ha akar valamit az majd làtszik. De nem ennyiből hogy mosolyog,azért látod úgy hogy rád máshogy mosolyog mert azt szeretnéd hogy màshogy nézzen rád. Flörtölj vele. Amúgy beszéltél már vele valamiről?
2018. jan. 24. 18:52
 23/36 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos meg nem beszéltem vele, persze a csaladombol mar mindenki beszélt vele csak én nem-.-
2018. jan. 24. 18:56
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle merre jár mikor épp nem buszt vezet?

Hol szokott szórakozni, van-e törzshelye ahová jár? Sportesemény, konditerem, billiárd, bármi :) Ha ott összefutsz vele, biztosan többet tudnátok beszélgetni.

2018. febr. 12. 07:15
 25/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó:) egy helyet tudok ahova talán szokott járni nincs is olyan messze tőlünk ez a hely, lehet akkor valamikor bekene néznünk
2018. febr. 12. 07:34
 26/36 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2018. aug. 28. 02:46
 27/36 A kérdező kommentje:

Par napja beszélgettem vele par szót

És majd csak jovohet közepén találkozunk

2018. aug. 28. 10:06
 28/36 anonim ***** válasza:

na talákoztatok?:D

amúgy pest megyei vagy?

2018. szept. 9. 18:54
 29/36 A kérdező kommentje:
Hat azóta találkoztunk és annyira aranyos mar távolról mosolyog és köszön, de most nem tudtunk beszélni mert nem volt ideje meg a buszon is jöttél mögöttem ugyhogy nem állhattam meg mellette sajnos
2018. szept. 9. 19:16
 30/36 A kérdező kommentje:

Jöttek*

Nem, nem Pest megyei vagyok

2018. szept. 9. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!