Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tönkretehet valakit örökre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretehet valakit örökre egy nagy szerelem elvesztése?

Figyelt kérdés
Több éves kapcsolat, rengeteg közös emlék és vége... 8 hónapja minden percben csak rá tudok gondolni, rengeteget álmodom vele. Nincs életem már szinte, csak ő jár a fejemben. Lefeküdtem pár emberrel de nem lett jobb. Félek, hogy elkurvulok. Pedig sosem voltam ilyen...
2017. nov. 20. 08:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

pacsi.

igen, tönkretehet.

ugyanez vagyok mint te, csak srácban. a tavaly decemberi szakításom óta lejtmenet. Összejött pár szex nekem is, de semmi nem az. Nincsenek ízek, nincsenek színek. Menekülök magam elől, az emlékek elől, az érzés elől.

Viszont érdekes, hogy soha nem kezdeném már újra.

Ténylegesen csak akkor elszel túl rajta, ha jön olyasvalaki, aki ismételten azt az érzést hozza ki belőled.

2017. nov. 20. 08:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, de egy viszonzatlan szerelem még nagyobb eséllyel. Van, akinek a szíve egy egész életen át képes várni arra a bizonyos hőn áhított személyre, és csak és kizárólag vele éri be, senki mással. És az emiatt kialakuló fájdalom szépen-lassan építi le az embert...
2017. nov. 20. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Ismerős négy éve szakított élete szerelmével és azóta nem jön helyre.

Dolgozik ezerrel, vagy haverokkal jár el, de nőre pl. nem bír nézni. Szereti a lányt még mindig.

Én már jó pár éve együtt vagyok a kedvesemmel, rengeteg mindenen átmentünk (úlj élet külföldön, barátja halála, apám végleges elvesztése, életem első hányós berúgása :(, rengeteg új élmény, és bizony apróbb viták), de szeretem, mindennél jobban.

A világot jelenti nekem és én is neki. Ha meghalna, az életben nem kellene más.

2017. nov. 20. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Volt egy nagy szerelmem nyolc évvel ezelőtt. Mikor szakítottunk összetörtem. Ittam, nyugtatóztam, stb. Négy évbe tellett, hogy kiheverjem, és most fél éve pedig újra szerelmes vagyok valakibe. Szóval extra sok idő alatt sok minden kiheverhető. Bár valljuk be azért ez elég térül hangzik.
2017. nov. 20. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 3,5 évig voltam szingli mire újra azt tudtam mondani valakire, hogy szeretem. Addig azt hittem ez már sosem fog eljönni, csak balekokat találtam, akivel ideig óráig jó, aztán annyi.

Az idő feldteti, kivétel ha haláleset történt. Azt szerintem nehezebb feldolgozni, mivel nem ti döntöttetek úgy, hogy legyen vége.

2017. nov. 23. 06:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt viszonzatlan szerelmem de én azota hasonlo kinézetű pasirol nem is áhitozok sőt nem is reménykedem abban hogy valaha össze is jön .Abban sem reménykedem hogy ràm köszön inkabb azzal foglalkozok aki szentel ràm annyi időt hogy egyàltalàn megismerjen érdekeljem őt és nem izgat hogy nem ugy néz ki ahogy elképzeltem àlmaim pasijat .:)
2017. nov. 23. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!