Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Még csak egy hete vagyunk együtt de nem érdeklődik annyira irántam mint én iránta.Mondta hogy szeret de én ezt nem így érzem. Napról napra jobban és jobban hanyagol.Napi mondjuk 5 percet beszélünk és heti 1-2 szer találkozunk.Nem szeretnék szakítani, hogyan mondjam ezt mind el neki hogy ne legyen veszekedés belőle? Mindig én kerestem kb eddig. Jó ötlet az hogy egy 1-2 napig ne keressem és várjam hogy mi lesz? Vagy inkább azonnal beszéljem meg vele a dolgokat?
2017. nov. 14. 08:17
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, 1 hónapja ismeritek egymást. 1 hete vagytok együtt. Ez még nagyon nagyon nagyon az eleje a dolgoknak. A mély érzelmek, kötődés kialakuláshoz ez nem elég idő. Lehet ez a lány olyan típus akinek idő kell az érzelmekhez. Van ilyen, ne sürgesd.

Egyébként értem amit mondasz. Mert én is volt hogy hasonlóan viselkedtem a barátommal kapcsolatban. Aztán rájöttem hogy ezzel csak még jobban ellököm. A barátom szintén totál passzív az interneten, telefonon. Más városban lakunk ráadásul de a hétvégét mindig együtt töltjük. Akkor viszont teljesen más. :) Az a fontos hogy milyen mikor együtt vagytok. Azt figyeld, a tettek sokkal beszédesebbek mint a szavak. Nekem is sok időbe telt erre rájönnöm. A barátom az a tipikus férfi akire ha ránézel azt gondolod totál érzelem mentes, közömbös lenne minden iránt, kimért, és mintha nem lennének érzései. :D De nagyon is vannak neki, rendkívül mély érzésű srác, de időbe telt és még most is dolgozom rajta hogy jobban előcsalogassam ezt az oldalát. :)

Lehetséges hogy ez a lány is ilyen, nem vagyunk egyformák.

Én amúgy azt csináltam hogy nem irkáltam neki sokat messengeren, nem kerestem olyan sűrűn mint az elején. Ja és nem taktikáztam, egyszerűen csak elfogadtam hogy ő nem az a nagydumás főleg neten. Aztán egyszer csak azt vettem észre hogy fordult a kocka :) Ő kezdett többet keresni és szóvá is tette egyszer kicsit sértődötten hogy nem is írok neki mostanában annyit. Aztán elmagyaráztam neki hogy mert úgy vettem észre nem igényli..stb. Azóta ez már nem gond. :) Mert mindketten többet írunk a másiknak. Így is lehet.

Adj neki időt és ne erőszakoskodj úgymond.. Tudom miről beszélek hidd el. :D

2017. nov. 16. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!