Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 évig voltunk együtt a barátnőmmel kb 3 hete szakítottunk ő vígan el van nélkülem én viszont nagyon szenvedek mert szeretem őt mit tegyek?
Reggel a legrosszabb mert akkor azon gondolkozok hogy már nincs velem és nem fekszik mellettem aztán ez tart reggel kb 1 órát aztán utána valamivel jobb de nem sokkal este ugyan úgy csak forgolódok az ágyamban és mindig azon gondolkozok mit csinálhat és hogy ha más ér hozzá akkor azt szét tudnám ütni meg minden
a vicces az hogy még mindig nagyon szeretem és nem tudom elengedni mi a francot tegyek ? 20 f .
Idovel elmulik. Ismerkedj, mozdulj ki es ne picsogj. Ennyit tudsz tenni.
O tovabblepett, mert nem mukodott a kapcsolatotok. Ezt tartsd tiszteletben.
Nem most kéne sírdogálni, hogy vége lett, hanem tenni kellett volna a kapcsolatért, hogy az működőképes legyen, hogy ne érjen véget.
Nem tudsz mást csinálni, mint lezárod a múltat, levonod a következtetéseket, és szépen tovább lépsz.
Nem az idő fog neked segíteni, ahogy sokan szokták mondani. Te vagy a kulcs. Ha teszel azért, hogy tovább lépj, akkor könnyedén fog menni az újrakezdés is.
Szerintem ha valami elromlik azt nem eldobni kell ha nem megjavítani főleg 3 év után.
a másik meg hogy szerintem ahhoz 2 ember kell hogy a kapcsolatért tenni kell valamit.
Vannak olyan problemak, amiket nem lehet megoldani es igenis el kell engedni.
Azok, amik szakitashoz vezetnek legtobbszor ilyenek.
Nem kell a masikat megvaltoztatni, az semmire se jo.
nem voltak problémáink inkább .
teljesen másról van szó .
Oké, akkor megcsalt téged?
Figyelj, egy kapcsolatot két személy hozott létre, a kapcsolat megromlásához is ugyanarra a két személyre van szükség.
Fiatal vagy még, majd megtapasztalod.
Mindig kettőn áll a vásár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!