Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Még csak egy hete vagyunk együtt de nem érdeklődik annyira irántam mint én iránta.Mondta hogy szeret de én ezt nem így érzem. Napról napra jobban és jobban hanyagol.Napi mondjuk 5 percet beszélünk és heti 1-2 szer találkozunk.Nem szeretnék szakítani, hogyan mondjam ezt mind el neki hogy ne legyen veszekedés belőle? Mindig én kerestem kb eddig. Jó ötlet az hogy egy 1-2 napig ne keressem és várjam hogy mi lesz? Vagy inkább azonnal beszéljem meg vele a dolgokat?
2017. nov. 14. 08:17
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Előbb várnék egy kicsit, aztán beszélnék vele.
2017. nov. 14. 08:20
 2/31 A kérdező kommentje:
Ja és igen pár percre lakunk (15-20) egymástól de mindig van valami kifogása amiért nem talizhatunk minden nap.Igen volt már beteg és az igaz is volt de a többit nem tudom hogy elhinni.
2017. nov. 14. 08:21
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kapcsolat ez? :D

- az egyik fél hanyagolja a másikat

- a másik rosszul érzi magát, de nem meri megbeszélni

- "veszekedés lesz"

- már most egyre romlik a helyzet

- kommunikáció 0

- nincs bizalom

Te erről a sz---rról tényleg azt gondolod, hogy kapcsolat? XD

2017. nov. 14. 08:27
 4/31 A kérdező kommentje:
Ez úgy szokott folyni hogy ha én nem keresem, akkor ő rámír magától hogy mit csinálok és annyi többet nem is kérdez én kérdezgetem hogy milyen napja volt stb de ő nem, tőmondatokban válaszol. De élőben sokkal nyitottabb meg sokkal jobb a kapcsolatunk. De ami a chatelést vagy a telefonálást illeti olyan érdektelen. Ő ír rám de nem érdeklődik amennyire elvárom. Ha minden nap találkoznék vagy legalább minden másnap,nem is bánnám ha neten nem tartanánk a kapcsolatot. 2. válaszoló hát ha így folytatódik akkor semilyen kapcsolat. Azért próbálom jóvátenni még nem késő, mert én szeretem őt és szerintem ő is engem mert vannak jelek , de már arra is vannak jelek hogy nem érdeklem különösen. Pedig amikor együtt vagyunk sírásig meg tudom nevettetni meg jól érzi magát velem :D aztán meg azt játsza hogy nem érdeklem.
2017. nov. 14. 08:39
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Lássuk. Egy hete vagytok együtt, ebből levontad a következtetést, hogy elhanyagol, mert heti(?) 1-2szer találkoztok. Amibe nem számít bele, hogy beteg is volt.

Most komolyan? :D És egy hét után már taktikáznál, hogy keresed vagy sem.

Szerintem vegyél egy mély levegőt, és ne görcsölj ennyire. Majd ha egy hónap múlva is kevésnek érzed a dolgot, akkor vissza lehet rá térni - de akkor sem taktikázni, hanem BESZÉLNI, elmondani, hogy te többet szeretnéd látni. A nők sem gondolatolvasók, és attól, hogy más az igénye, nem feltétlen lesz rosszabb ember.

2017. nov. 14. 08:42
 6/31 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én már nem egyszer említettem neki hogy többet szeretném látni.De mindig az van hogy nincs ideje, mindig tud adni magyarázatot.
2017. nov. 14. 08:44
 7/31 A kérdező kommentje:
És igen valamiért férfiatlannak érzem magam hogy mindig én futok utána,de ha ő nem lép nekem muszáj lesz.
2017. nov. 14. 08:49
 8/31 A kérdező kommentje:
És amúgy is a napi telefonálásaink se valami nagyon jók. 5 perc alatt lezudjuk,mert ő mindig siet valahova.Aztán max visszahív rövid időre. És nehéz beszélni valakivel abban a tudatban hogy lehet hogy nem érdekli amit mesélsz neki.Ő nem az a fajta lány aki kérdeznget.Azért megy legjobban a kapcsolatunk élőben mert akkor látom a reakcióit és látom hogy mi a helyzet vele.Látom hogy mosolyog és tetszik neki amit mesélek.Akkor teli vagyok önbizalommal mikor élőben vagyunk, de így...
2017. nov. 14. 09:03
 9/31 A kérdező kommentje:
Letudjuk*
2017. nov. 14. 09:04
 10/31 anonim ***** válasza:

Mi 2 éve vagyunk együtt a párommal, imádjuk egymást, és élőben le se lehet lőni minket, be nem áll a szánk..... Soha nem volt még fél percnél hosszabb telefonbeszélgetésünk, és ő tök passzív online... Sose okozott gondot nekünk ez. Ilyenek vagyunk, kész.

Az már inkább ciki, hogy a személyes találkozókra való igényetek ennyire különbözik..

Amúgy ne "említsd" neki, hanem üljetek le és beszéljétek meg őszintén. Ha ez nem megy még ilyen csip-csup ügyekben se, akkor semmi értelme ennek a "kapcsolatnak".

2017. nov. 14. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!