Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel?
Előbb várnék egy kicsit, aztán beszélnék vele.
2017. nov. 14. 08:20
2/31 A kérdező kommentje:
Ja és igen pár percre lakunk (15-20) egymástól de mindig van valami kifogása amiért nem talizhatunk minden nap.Igen volt már beteg és az igaz is volt de a többit nem tudom hogy elhinni.
Milyen kapcsolat ez? :D
- az egyik fél hanyagolja a másikat
- a másik rosszul érzi magát, de nem meri megbeszélni
- "veszekedés lesz"
- már most egyre romlik a helyzet
- kommunikáció 0
- nincs bizalom
Te erről a sz---rról tényleg azt gondolod, hogy kapcsolat? XD
2017. nov. 14. 08:27
4/31 A kérdező kommentje:
Ez úgy szokott folyni hogy ha én nem keresem, akkor ő rámír magától hogy mit csinálok és annyi többet nem is kérdez én kérdezgetem hogy milyen napja volt stb de ő nem, tőmondatokban válaszol. De élőben sokkal nyitottabb meg sokkal jobb a kapcsolatunk. De ami a chatelést vagy a telefonálást illeti olyan érdektelen. Ő ír rám de nem érdeklődik amennyire elvárom. Ha minden nap találkoznék vagy legalább minden másnap,nem is bánnám ha neten nem tartanánk a kapcsolatot. 2. válaszoló hát ha így folytatódik akkor semilyen kapcsolat. Azért próbálom jóvátenni még nem késő, mert én szeretem őt és szerintem ő is engem mert vannak jelek , de már arra is vannak jelek hogy nem érdeklem különösen. Pedig amikor együtt vagyunk sírásig meg tudom nevettetni meg jól érzi magát velem :D aztán meg azt játsza hogy nem érdeklem.
Lássuk. Egy hete vagytok együtt, ebből levontad a következtetést, hogy elhanyagol, mert heti(?) 1-2szer találkoztok. Amibe nem számít bele, hogy beteg is volt.
Most komolyan? :D És egy hét után már taktikáznál, hogy keresed vagy sem.
Szerintem vegyél egy mély levegőt, és ne görcsölj ennyire. Majd ha egy hónap múlva is kevésnek érzed a dolgot, akkor vissza lehet rá térni - de akkor sem taktikázni, hanem BESZÉLNI, elmondani, hogy te többet szeretnéd látni. A nők sem gondolatolvasók, és attól, hogy más az igénye, nem feltétlen lesz rosszabb ember.
2017. nov. 14. 08:42
6/31 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én már nem egyszer említettem neki hogy többet szeretném látni.De mindig az van hogy nincs ideje, mindig tud adni magyarázatot.
7/31 A kérdező kommentje:
És igen valamiért férfiatlannak érzem magam hogy mindig én futok utána,de ha ő nem lép nekem muszáj lesz.
8/31 A kérdező kommentje:
És amúgy is a napi telefonálásaink se valami nagyon jók. 5 perc alatt lezudjuk,mert ő mindig siet valahova.Aztán max visszahív rövid időre. És nehéz beszélni valakivel abban a tudatban hogy lehet hogy nem érdekli amit mesélsz neki.Ő nem az a fajta lány aki kérdeznget.Azért megy legjobban a kapcsolatunk élőben mert akkor látom a reakcióit és látom hogy mi a helyzet vele.Látom hogy mosolyog és tetszik neki amit mesélek.Akkor teli vagyok önbizalommal mikor élőben vagyunk, de így...
9/31 A kérdező kommentje:
Mi 2 éve vagyunk együtt a párommal, imádjuk egymást, és élőben le se lehet lőni minket, be nem áll a szánk..... Soha nem volt még fél percnél hosszabb telefonbeszélgetésünk, és ő tök passzív online... Sose okozott gondot nekünk ez. Ilyenek vagyunk, kész.
Az már inkább ciki, hogy a személyes találkozókra való igényetek ennyire különbözik..
Amúgy ne "említsd" neki, hanem üljetek le és beszéljétek meg őszintén. Ha ez nem megy még ilyen csip-csup ügyekben se, akkor semmi értelme ennek a "kapcsolatnak".
2017. nov. 14. 09:13
Kapcsolódó kérdések: