Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Még csak egy hete vagyunk együtt de nem érdeklődik annyira irántam mint én iránta.Mondta hogy szeret de én ezt nem így érzem. Napról napra jobban és jobban hanyagol.Napi mondjuk 5 percet beszélünk és heti 1-2 szer találkozunk.Nem szeretnék szakítani, hogyan mondjam ezt mind el neki hogy ne legyen veszekedés belőle? Mindig én kerestem kb eddig. Jó ötlet az hogy egy 1-2 napig ne keressem és várjam hogy mi lesz? Vagy inkább azonnal beszéljem meg vele a dolgokat?
2017. nov. 14. 08:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

>Jó ötlet az hogy egy 1-2 napig ne keressem és várjam hogy mi lesz?

Már a kapcsolat elején játszmákba kezdeni? Nem, nem jó ötlet.

Egy hetes a kapcsolat, alig ismeritek egymást, ilyenkor kéne a legtöbbet beszélni, a legtöbb dolgokt megtudni egymásról. Úgyhogy beszéljétek meg érett, felnőtt emberek módjára.

2017. nov. 14. 09:37
 12/31 A kérdező kommentje:
Nekem ez még új, én rengeteget irkálok az emberekkel.Vannak lány barátaim akikkel éjjel nappal irkálok, és bánom hogy a barátnőm így hattérbe szorul, mert legszívesebben vele beszélnék órákat, de ő nem olyan. De olyan rossz látni hogy fent van állandóan neten de nem beszélünk csak egy keveset.De mint mondtam nem is bánnám ha keveset beszélnénk neten ha többször találkoznénk hetente.De megnyugtattál egy kicsit utolsó köszönöm, sok szerencsét nektek. Igyekszem megbeszélni a dolgokat a barátnőmmel.
2017. nov. 14. 09:44
 13/31 A kérdező kommentje:
Mostmár utolsó előtti akinek szólt az utolsó szövegem
2017. nov. 14. 09:50
 14/31 A kérdező kommentje:
11. válaszoló de ha nem hajlandó velem beszélni nehéz úgy megbeszélni. Max csak élőben fog működni a megbeszélés. Megmondom neki hogy vagy kevés tali de több netezés, vagy több tali de kevés netezés vagy akár 0 netezés. Jó én felnőtt vagyok de a lány nem felnőtt. Én 20 vagyok de ő 16. Lehet hogy itt vannak a gondok de mi nagyon jól kijövünk egymással élőben.
2017. nov. 14. 09:55
 15/31 anonim ***** válasza:
De mégis mit vársz? Betegen lógjon a szádban, mert te nem bírsz ki két percet nélküle? Vedd már észre magad, egy hét után rátelepednél. Még olyat se mondhatsz, hogy mi "szokott" történni általában, mert egy hét alatt nincsenek szokások, nincs miből átlagot vonni. Te meg mrá elhidegülést emlegetsz és szakítást, mert az egy hetes kapcsolatban csak kétszer tudtatok találkozni. Azt is csak azért, mert beteg volt.
2017. nov. 14. 09:55
 16/31 A kérdező kommentje:
Csak nem akarom elveszíteni és törekszem fenntartani a kapcsolatot. Éreztetni vele hogy mellette vagyok,akkor is ha beteg.Megpróbálok higgadt maradni egy kicsit.
2017. nov. 14. 10:01
 17/31 A kérdező kommentje:
És bírok nélküle bármennyit,van rengeteg más elfoglaltságom, de valamiért mindig azt érzem hogy mindig nekem kell lépni,mindig nekem kell keresni, többet és többet kell vele foglalkoznom.Mindig hajt valami hogy éreztessem vele a szeretetet, ezért rátelepedésnek tűnik. De megpróbálok változtatni ezen.
2017. nov. 14. 10:09
 18/31 anonim ***** válasza:

Már bocs, de ha nekem valaki két nap ismeretség ("kapcsolat")után azon keseregne hogy de keveset vagyunk együtt, meg de keveset beszélünk - sikítva menekülnék.

Úgy beszélsz mintha legalább fél éve lennétek együtt. Ennyire ne görcsölj már rá, mert tényleg ijesztő.

Mondd meg hogy szeretnél vele többet találkozni, de ha nem ugrik azonnal a nyakadba, ne vágd mingyárt fel az ereidet. Valaki hűvösebb típus, amég nem alakul ki a szerelsm addig nem akar állandóan a másikkal lenni. Ez teljesen normális. Na meg lehet sok a dolga, vagy ahogy mondtad beteg volt (nem biztos hogy valóban meggyógyult 2 nap alatt), szóval nem értem mi ez a nagy pánik...

N

2017. nov. 14. 11:03
 19/31 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit utolsó,tényleg le kéne nyugodnom egy kicsit, köszönöm
2017. nov. 14. 11:11
 20/31 anonim ***** válasza:

Egy hete vagytok együtt...napról napra jobban hanyagol és heti egyszer-kétszer találkoztok...ez nekem nem jön ki sehogy. Ezután nem szeretnél szakítani? Meg veszekedés lenne belőle????? Ezt pedig már tényleg nem értem.

Mennyi idősek vagytok? Mert nekem eléggé fiataloknak tűnsz/tűntök.

1 hét alatt azt mondani valakinek, hogy szeretem...lehetséges, de nagyon ritka. Kivéve, ha már évtizedek óta ismeritek egymást és közeli a kapcsolat.

Beszéld meg vele, ha van valami problémád, igényeid. De emiatt nem keresni, mert 1 hét alatt nem költöztetek össze, kötöttetek házasságot, fogadtatok örökbe állatot, építettetek közösen karriert és vállaltatok egy babát...tudod mire elég 1 hét? Kb. hogy ne felejtsd el a szülinapokat, névnapokat.

Annyira fiatal még a kapcsolat, hogy egy levegővételre elég...bőven van időtök összecsiszolódni, ez az időszak ne az agyalásról szóljon :).

2017. nov. 14. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!