Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Még csak egy hete vagyunk együtt de nem érdeklődik annyira irántam mint én iránta.Mondta hogy szeret de én ezt nem így érzem. Napról napra jobban és jobban hanyagol.Napi mondjuk 5 percet beszélünk és heti 1-2 szer találkozunk.Nem szeretnék szakítani, hogyan mondjam ezt mind el neki hogy ne legyen veszekedés belőle? Mindig én kerestem kb eddig. Jó ötlet az hogy egy 1-2 napig ne keressem és várjam hogy mi lesz? Vagy inkább azonnal beszéljem meg vele a dolgokat?
2017. nov. 14. 08:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nem írtad le, mennyi ideje, hogyan ismeritek egymást.

Még nem szeretett beléd szerintem.

Segítsd, gyakoroljátok érzelmeiteket.

2017. nov. 14. 11:51
 22/31 anonim ***** válasza:

Szegény párám,pedig ez a kapcsolat halálra van ítélve.

Miért ragaszkodsz ehhez a csajhoz?Mert ő volt a nagy szerelmed gimiben és végre

meg van neked,vagy mi?

15-20 percre laktok egymástól és nem tud rád szánni napi pár percet,nem fura neked?

2017. nov. 14. 11:56
 23/31 anonim ***** válasza:
Pardon,nem tud annyit szánni rád,hogy ÉLŐBEN lásson heti 1-2 több alkalommal?Akár napi 5 percre.Ez így nem kapcsolat.
2017. nov. 14. 11:57
 24/31 A kérdező kommentje:
Úgy kezdődött hogy facen ráírtam ismeretlenül mert megtetszett és sikerült is meghódítani aztán kiderült hogy van közös ismerősünk aki még közelebb hozott bennünket egymáshoz. De amúgy meg próbáltam kihívni 5 percre amikor lázas volt de azt mondta fázik nagyon és rosszul érzi magat.
2017. nov. 14. 12:23
 25/31 anonim ***** válasza:
Önző vagy. És a legszomorúbb, hogy hiába írunk bármit, nem érted, hogy mi a baj a viselkedéseddel.
2017. nov. 14. 12:26
 26/31 A kérdező kommentje:
1 hónapja ismerjük egymást
2017. nov. 14. 12:27
 27/31 A kérdező kommentje:
Mindent értek, és nem vagyok önző.Megpróbálok nem rágörcsölni a dolgokra.Valóban segítettek a válaszaitok hogy egy kicsit megnyugodjak és bellássam a hibáimat.
2017. nov. 14. 12:36
 28/31 anonim ***** válasza:
Ha lázas,akkor miért kéne kihívni?Miért nem tudsz bemenni hozzá te magad?
2017. nov. 14. 14:00
 29/31 A kérdező kommentje:
Csak egy puszi vagy egy ölelés erejéig gondoltam a kapujánál,nem vagyunk még olyan kapcsolatban szerintem hogy beengedjen és bemutasson a családjának de már arról is beszéltünk hogy eljön hozzám. Úgy gondolom hogy mindent meg tudok majd beszélni vele. Az anyjának is mesélt már rólam,jófejnek tart és elengedné hogy elutazzon velem egy városba ami kb 100 km re van tőlünk.
2017. nov. 14. 14:31
 30/31 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de én olyan emberrel nem akarnék lenni, aki ha beteg vagyok meg lázas még a saját idényeire is ugráltatna. Én párommal kb 2 hete voltunk együtt amikor beteg lettem, eszébe nem jutott ugráltatni ki a hidegbe, hanem fogta magát és megkérdezte, hogy átjöhet-e ápolni. Ha azt mondta volna, hogy gyere ki egy ölelésre/puszira, tuti a francba is elzavartam volna, hiszen az úgy is több idő lett volna kint, és jobban lebetegedni nem okos dolog ;)

Önző vagy és figyelmetlen. Tapadós és akaratos már 1 hét után. Ebből lesz majd az állandó ellenőrizgetés meg a nonstop féltékenykedés. Kell nektek ez?

20L

2017. nov. 16. 05:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!