Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel?

Nem írtad le, mennyi ideje, hogyan ismeritek egymást.
Még nem szeretett beléd szerintem.
Segítsd, gyakoroljátok érzelmeiteket.

Szegény párám,pedig ez a kapcsolat halálra van ítélve.
Miért ragaszkodsz ehhez a csajhoz?Mert ő volt a nagy szerelmed gimiben és végre
meg van neked,vagy mi?
15-20 percre laktok egymástól és nem tud rád szánni napi pár percet,nem fura neked?

Ne haragudj, de én olyan emberrel nem akarnék lenni, aki ha beteg vagyok meg lázas még a saját idényeire is ugráltatna. Én párommal kb 2 hete voltunk együtt amikor beteg lettem, eszébe nem jutott ugráltatni ki a hidegbe, hanem fogta magát és megkérdezte, hogy átjöhet-e ápolni. Ha azt mondta volna, hogy gyere ki egy ölelésre/puszira, tuti a francba is elzavartam volna, hiszen az úgy is több idő lett volna kint, és jobban lebetegedni nem okos dolog ;)
Önző vagy és figyelmetlen. Tapadós és akaratos már 1 hét után. Ebből lesz majd az állandó ellenőrizgetés meg a nonstop féltékenykedés. Kell nektek ez?
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!