Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen esélyem van egypasinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esélyem van egypasinál aki egyedulalló, ötvenfeletti, de találkozgatik valakivel több ideje?

Figyelt kérdés

Munkahelyen ismertemmeg, nagyon kedves es bejönnekem, utananeztem a dolgainak, es valamikor házasvolt, vanegy unokája is, Facebookon kivanirva h egyedulalló, nincsenek közös fotók senkivel, demegtudtam h utazgatik ide oda regóta egy növel aki nem tudom miert de nem nyiltan a baratnöje vagy lehet az csak nem a Facebookon.

Ti mit szóltok erröl ?

Ez elkötelezett kapcsolatnak latszik vagy nem ?

2017. nov. 12. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha van másfél milliód, elég jó esélyekkel indulsz nála.
2017. nov. 12. 11:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát...van esélyed, talonnak jó leszel. Meg az ilyen vén, szőrös tökü, ravasz rókák már tudják, hogy kell csinálni a dolgokat.

De neked, hogy van munkád, hogy vettek fel ilyen helyesírással? :O

2017. nov. 12. 11:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést egyszer már olvastam reggel! :D
2017. nov. 12. 11:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Ilyen helyesiras ? Nem tanyáról irok , hanem kulföldröl.

Hogyhogy talonnak, az mi?

2017. nov. 12. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Kész..:DDD

A talon, az egy építészeti stílus, az 1800-as években használták magyarországon az afrikaiak. :)

2017. nov. 12. 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Külföldön úgy mondják a magyarok, hogy utazgatik? :) És egybeírják a szavakat? Na mindig tanulok valami újat :) ismertemmeg, bejönnekem, házasvolt, vanegy, kivanirva, demegtudtam, sírok :D

A talon pedig olyasmi, mint egy pótlék, elsősorban más érdekli, da ha vele nem jönne össze a dolog, te ott vagy tartaléknak.

2017. nov. 12. 12:12
 7/9 anonim ***** válasza:
93%

"találkozgatik"

így is hihetetlenül buta emberekkel van tele az oldal, gondoljátok el mi lenne ha még azoknak a véleménye is ott lenne egy-egy kérdést alatt akik még írni/olvasni sem tudnak

2017. nov. 12. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Istenem, de hülye vagyok, elnézést Kérdező. Valami miatt arra gondoltam, hogy nyugati országba kivándorolt magyar vagy.

Az meg sem fordult hirtelen a fejemben, hogy határon túli magyar vagy, bocsánat! Így már elnézhetőbb a helyesírás, hisz valószínű nem is magyar iskolába jártál.

2017. nov. 12. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
O te draga, hogy mi vant kint a faxbukon, semmit nem jelent.
2017. nov. 12. 12:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!