Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (? )

Figyelt kérdés
6-7hónapja vege lett a kapcsolatom a "nagy szerelmemmel" akit tenyleg nagyon szeretek. Azota volt 2-3baratom de egyikbe se tudtam bele szeretni pedig veluk se par hetig voltam hanem max 2-3honapig...Kene mar valami fiu akibe tenyleg szerelmes lennek, mert eddig engem sajnos sose szerettek. Mit csinaljak, hogy elfelejtsem ot hogy ujra tudjak szerelmes lenni? Az a baj, facebookon egyaltalan nem beszelek egy fiuval se, eloben pedig 1-2olyan fiuval akivel en nem jonnék ossze...Barataim nincsenek....:(

2017. nov. 4. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Talán ideje lenne feltalálni magad, nem elsüppedni a nagy magányban úgy, hogy közben egyik kapcsolatból a másikba ugrálsz.

Szeretve akarod magad érezni? Szeresd magad. És akkor az is fog akivel együtt leszel. Amíg viszont ilyen szeretetqrva vagy (by Csernus) addig nem fog változni semmi.

2017. nov. 4. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

És miért jössze össze olyanokkal, akikbe nem vagy szerelmes? Rossz a sorrend.

Egyébként ez a felnőtt párkapcsolatok...

2017. nov. 4. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálgasd tovább a fiúkat, hátha lesz valaki aki neked megfelel. Így megy ez.
2017. nov. 4. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!