Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most miért van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért van ez?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakított velem a barátnőm azóta jobban voltam viszont tegnap rám írt és ugyan olyan szarul vagyok mint hogy ha az a 2 hónap el se telt volna mint ha megint ugyan olyan szar lenne a kedvem ez miért van ?
2017. nov. 2. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Na ezért nem kell az exekkel tartani a kapcsolatot. Megkavarnak ha volt érzelem, ott már barátság nem lesz. Ne kínozd magad.
2017. nov. 2. 10:12
 2/6 A kérdező kommentje:
rám írt olyan indokkal hogy el jönne a cuccaiért hol ott szakítás után meg kérdeztem kell e neki azt mondta dobáljam ki a kukába most meg hirtelen 2 hónap után kell neki .
2017. nov. 2. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Na vajon miért :D vagy azt akarja megnézni mennyire vagy rosszul, vagy csak ego növelés hogy még mindig nyaliznál utána vagy női praktika hátha tepersz hogy hozzátok helyre.

Küldesd el a cuccait vagy kérd meg egy barátnőjét hogy vigye el neki és akkor gond megoldva. Nem kötelező találkozni vele...önkínzás ha nem akarod visszaszerezni akkor felesleges kör.

2017. nov. 2. 10:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Épp ezért nem értettem hogy simán el küldhetné a barátnőjét érte aki rádásul nekem az unokatesóm most ő hogy gondolta hogy be állít hozzánk mint ha semmi sem történt volna? és még úgy írt rám hogy holnap meg állna a cuccaiért :DDD ő érted .
2017. nov. 2. 10:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy én még mindig szeretem ő pedig azt írja hogy akkor azért nem jó semmit ha írok ? most vagy hülye vagy azt hiszi hogy nekem az érzéseim 2 hónap után csak úgy megváltoznak .
2017. nov. 2. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg találkozzatok és tisztázzátok, ki mit akar. Lehet, hogy újra akarja kezdeni. Ha Te is akarod, akkor hajrá. Ha úgy döntötök, hogy nem akarjátok újra megpróbálni, akkor soha többé ne beszéljetek. Tiltsd le, ne reagálj.
2017. nov. 2. 11:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!