Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a hülye?
Figyelt kérdés
Ma nagyon jól éreztem magam jó kedvem volt gondoltam egyet és mondtam magamban hogy el megyek kicsit ki valahova el indultam jó kedvel ki nyitottam az ajtót látom hogy rezeg a telefonom ki ír rám ? hát az exem meg láttam ki írt egyszerűen el ment az életkedvem és vissza fordultam és itthon vagyok ez miért van ?2017. nov. 1. 18:48
2/7 anonim 

válasza:

Rossz emlékek. Tiltsd le ha nem akarsz tőle üzenetet kapni.
3/7 anonim 

válasza:

Igen, hülye vagy, ha az exeddel foglalkozol.
4/7 A kérdező kommentje:
október elején írtam neki akkor cseszett vissza írni most meg hirtelen rám írt olyan indokkal hogy valamit nálam hagyott hagyjuk már ezt a kamu dumát .
2017. nov. 1. 18:56
5/7 anonim 

válasza:

Igen te vagy a hülye. Nem is kicsit, hanem nagyon, ha hagyod elrontani a kedvedet holmi ex miatt. De idővel majd belátod ezt.
6/7 A kérdező kommentje:
2 hónapja szakított velem de még azóta se érti magát értitek ? tiszta vicc .
2017. nov. 1. 19:33
7/7 anonim 

válasza:

Vissza akar hódítani ha nincs ló jó a szamár is.
Én a helyedben nem mennék hozzá vissza.
Más udvarlód nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!