Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most csak én vagyok a hülye?
Figyelt kérdés
Szakított velem a barátnőm kb 2 és fél hete a lényeg hogy én még mindig nagyon ki vagyok miatta és a unokatesóm pedig nagyon jóba van vele a lényeg hogy a unokatesóm nagyon sajnált meg minden meg mondta hogy ő se érti miért szakított velem meg hogy ő bármi lesz mellettem lesz el telt ez a pár hét mindig írtam az unokatesómnak mennyire hiányzik meg minden aztán már vissza se írt tiszta közömbös lett velem most meg nyalják falják egymást az exemmel hol ott meg múltkor így sajnál úgy sajnál aztán rá írtam az exemre is az is úgy beszélt velem mint ha valami van idegen lennék neki ilyen nagy flegmán beszélt ő is mint akit soha nem is ismert volna most ennyit jelent neki 2 és fél év ? én pedig minden reggel úgy kellek fel hogy bele halok a hiányába .2017. szept. 21. 12:03
1/7 anonim 

válasza:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Tessék, adok ajándékba pár vesszőt, pakold bele a mondókádba, és utána - mikor már értelmezhető lett - írd ki újra a kérdést! :)
2/7 anonim 

válasza:

...............
Vesszőt már kaptál, én pontokat adok.:)
3/7 anonim 

válasza:

Komolyan nem értem, hogy az igy idehányt, hanyagul megfogalmazott kérdésekre (úgy általánosságban a GYK-n) hogyan várhatják el, hogy értelmes választ kapjanak rájuk a kérdezők?!
4/7 anonim 

válasza:

Vesszőt már kaptál, pontot is kaptál, akkor már csak ez hianyzik:
Egyébként meg sajnálom, úgy látszik a barátnődnek nem jelentett annyit ez a 2.5 év, mint neked. De mindig annak nehezebb, akivel szakítanak.
5/7 anonim 

válasza:

Ugyan már, kukacoskodsz, pont az van a végén! :D
6/7 anonim 

válasza:

Szerintem törődj bele...mosz egy ideig rossz, aztán túllépdz rajta. Amit leírtál, az alapján ne sajnáld annyira.
7/7 anonim 

válasza:

Az Isten b.aszná meg a magyartanárodat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!