Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehetséges, hogy egy felnőtt férfival már másodjára azért szakítanak mert sokat szellent? F36
Nem azért, de ha két független emberrel ugyan az az eredmény adódik, akkor lehet igazságtartalma a dolognak.
Mondjuk ilyet még nem hallottam, de el tudom képzelni.
Most őszintén, szerinted mennyi az esélye annak, hogy 2, (feltehetőleg) egymástól független nő ugyanazt az okot találja ki szakításra?
Nem ártana elgondolkodnod...
Lehet igazság is, kifogás is.
Van jópár ellenszere olvass utána. Egy nő se szereti ha görénykedik valaki
Gyenge kifogás :) ez nagyon aranyos!!! :D
A hosszútávú kapcsolatban persze nem kell felrobbanni de lehetőleg úgy kell leintézni a dolgot, hogy a másik ne "élvezze" se a hanghatást se a bűzt. Ha arra gondolsz, hogy ültök a kanapén és odarottyantasz az orra alá egy emberest és nem is egy-egy alkalommal ráadásul nem 2-3 éves kapcsolatban hanem viszonylag az elején, hát akkor minimálisan is arra kell számítanod, hogy az értelmesebbje jelzi, hogy nem ok.
36/n
#7, azért több éves kapcsolatban is nagy bunkóság a másik orra alá durrantani szándékosan, mert lusta megemelni a csülkét és arrébb vonszolni a fenekét a mosdóba/másik szobába.
Oké, nem kell szégyenlősködni, ha kicsúszik akkor kicsúszik, nem is feltétlen kell szabadkozni kezdeni, de igenis tahó dolog szándékosan a másik mellett csinálni!
Oké, neked ez a természetes, de fogadd el Kérdező, hogy az emberek nagy részének ez bunkó dolog, és nehezen fogsz olyan embert találni (szerintem), akit ez nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!