Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ilyen?
Figyelt kérdés
Létezik olyan,hogy csak egy oldalú az érzelem?Én azt látom,és érzem,hogy ő a lelkitársam.Haljuk egymás gondolatait.Egyforma az érdeklődési körünk.Nagyon sokat írúnk egymásnak,és sokat poénkodunk.Célozgattam neki,hogy nő vagyok érzelmekkel ellátva.Erre azt mondta,hogy csak testvérként tekint rám.Mi a véleményetek?Reménykedjek?2017. okt. 29. 12:08
2/8 anonim 

válasza:

"Haljuk egymás gondolatait"
Egyrészt helyesírás fail, másrészt pedidig kik vagytok ti, hogy halljátok egymás gondolatait? Xavier professzor meg Jean Grey?
3/8 anonim 

válasza:

Vagy lehet ő Xavier professzor akiről meg ír az Magneto és neki nem hallja annyira jól a gondolatát különben tudná, hogy nem jönnek be neki a kopaszok :/
5/8 anonim 

válasza:

Beszéld ezt meg vele te kis "lelki társam"ozó. :))
6/8 anonim 

válasza:

Gyerek vagy és ezt a sok hülyeséget csak te beszéled be magadnak. Talán azt eláred, hogy párszor esetleg megdug, de másban ne reménykedj.
7/8 anonim 

válasza:

Elmondta világosan,hogy testvérként tekint rád,tehát nem a nőt látja benned.Ez mindent elárul.Nem kéne nyomulnod rá,nem jársz jól!
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem van ilyen: fél az elköteleződéstől, viszont jól érzi magát melletted.
Barátként lefogad, de nem akar többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!