Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ugy gondolod, hogy a jelenlegi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy gondolod, hogy a jelenlegi parodnak fogsz gyereket szulni?

Figyelt kérdés
Persze csak ha no vagy. :D

2017. okt. 28. 14:18
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
78%
Miért lenne kötelező bárkinek gyereket vállalni, azért, mert neked tetszik az anyaság, kedves #28? Olyan, mintha személyes sértésnek vennéd, hogy valaki nem követi a te utadat. Vagy lehet, hogy legbelül kissé irigy vagy, amiért elkötelezted a magad a teljes fiatalságodra?
2017. okt. 28. 17:35
 32/38 anonim ***** válasza:
0%
Itt mindenki eretetlen kàr itt irdogàlni.Es mègegyszer irom nem mondtam azt hogy mert en anya vagyok legyen masnak is csak latom itt vagy nem tudnak olvasni vagy egyesek analfabetak.Na èn mentem nem èrdekelnek tovàbbra a hűje komentek mert itt egyesek mind nem normàlisak mert hiaba irom it le amit irok ugy is mindent maskepp ertenek latszik hogy fiatalaok na mindegy irjatok amit akartok tovabb en mentem viszlat
2017. okt. 28. 17:44
 33/38 anonim ***** válasza:
34%
Ilyen írásképpel és helyesírással nem lenne pofám leanalfabétázni másokat. :D Remélem, az eszét nem tőled örökölte a gyerek.
2017. okt. 28. 17:53
 34/38 anonim ***** válasza:
42%
Igen. 29F :D
2017. okt. 28. 18:12
 35/38 anonim ***** válasza:
53%

Jó kérdés..

Ő már akarna, én még nem állok rá készen.

De én SZERETNÉM gyereket, csak van bennem kétely.. Még.

A gyerek az egy elég komoly döntés, nagyobb elköteleződés, mint a házasság.. ÉS ezt én még nem merem meglépni, bár a párom már egy ideje pedzegeti..

26N

2017. okt. 28. 19:26
 36/38 anonim ***** válasza:
Vele vállalok gyereket, de KETTŐNKNEK :)
2017. nov. 1. 13:11
 37/38 anonim ***** válasza:
38%

24-es, mit nem lehet szeretni egy gyereken?

- ordít, hisztizik és hiába szólsz rá, folytatja

- követel, ha gyerek azért, ha tini, azért (hiába neveled)

- nincs mellette életed, mert vigyázni kell rá, ha leadod másnak, szaranya vagy, stb.

- rajtad lóg

- és hiába tetted ki érte a lelkedet, lehet egy idióta tini lesz, hülyék társaságával, aki hazudozik összevissza, esetleg meglop, stb.

- ja és vegél neki házat, autót, tartsd el 25+ is, mert dolgoznia luxus

Nem mindegyik iylen, de túl sok a hülyegyerek, sajnos.

2017. nov. 1. 13:16
 38/38 anonim ***** válasza:
Én hiszek benne, hogy neki fogok és ő is ugyanígy gondolja.
2017. nov. 3. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!