Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nálatok miben nyilvánul meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok miben nyilvánul meg, hogy a jelenlegi párotok az igazi?

Figyelt kérdés
Nem szoktatok elgondolkozni rajta, hogy biztos vele kell-e leélni az életeteket vagy hasonló? Vagy valamilyen hasonló dolog van, hogy megfogalmazodik bennetek? Azt is leírhatjátok, hogy hány évesek vagytok és mióta alkottok egy párt. A válaszokat előre is köszönöm!
2017. szept. 18. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Számomra abban, hogy a legdurvább nézeteltérést, a legnagyobb nehézségelet is mindig meg tudjuk egymással beszélni és kitartunk egymás mellett ezekben is.
2017. szept. 18. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Abban, hogy nem gondolkodok ilyesmiken, akkor sem, ha mar nem langolo imadattal es rajongo ahitattal szeretem :D Az "igazi" dologban nem hiszek, tudom, hogy talalnek mast is, akivel jo lenne, ha o nem lenne, de nem izgatnak masok, amig vele vagyok. A legfontosabb szerintem, hogy racionalisan is meg tudom indokolni, miert vagyunk egyutt es nem csak annyi az indok, hogy "mert szeretem". Szerintem ez eleg fontos, egyuttelest hosszutavon nem lehet csak es kizarolag erzesekre alapozni, azok leginkabb a kapcsolat elindulasahoz kellenek.
2017. szept. 18. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:

abban, hogy házasságot kötöttünk

5 év együttjárás

12 év házasság

:)

40/F

2017. szept. 18. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pont az mutatja meg, hogy ő az igazi, hogy soha nem gondolkoztam még el azon, hogy "jajj vajon találnék-e jobbat" vagy "biztos vele akarok élni örökre". Teljesen természetes, hogy együtt vagyunk, ha elképzelem az életemet x év múlva, akkor is csak őt látom. Vele tudok tervezni, sokat beszélünk a jövőnkről, ő is velem tervez mindent. Alig veszekszünk, akkor is 1-2 óra csak a harag. Sosem merült még fel a szakítás vagy bármi ilyesmi. Kibírtunk egymás mellett rengeteg dolgot, távolságot, rossz munkahelyeket, családi gondokat. Gyorsabban fejlődtünk egymás mellett, mint bármikor előtte. Mikor összejöttünk biciklire se volt pénzünk, most mindkettőnken autója van, jó munkahelye, közös ház stb. Ő a másik felem, ha ő nem lett volna lediplomázni se tudtam volna, mindig ő volt a motivációm.
2017. szept. 18. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
szeret engem és hasonló a gondolkodásunk.
2017. szept. 18. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Az hogy hasonló az érdeklődési körünk, az értékrendünk, és vonzódunk egymáshoz. 1 éve vagyunk együtt: 28/L, 29/F.
2017. szept. 19. 09:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Abban hogy ha a jövőre tekintek csak öt látOM magam mellett es nem is tudom elkepzelni magam mással. Egy másik ok hogy ismerem a hibáit és ezek ellenére sem akarok másrészt keresni. Ő a motivaciom az életre. Vele érzem magam teljesnek. Ez csak néhány ok de valójában erezned kell hogy ő az igazi.
2017. szept. 25. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!