Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 múltam és van egy kapcsolatom, szeretem, de úgy érzem nem ő az igazi. Szeretnék férjhez menni, tervezgetni, a jelenlegi párommal bizonytalan vagyok, pedig szeretem. Mit tegyek? N
Most vagy megállapodsz azzal,akivel vagy és akkor elmondhatod, hogy férjhez mentél és gyereket szültél, vagy kilépsz a kapcsolatból és megkockáztatod, hogy megtalálod az igazi szerelmet, vagy pedig vénlány maradsz és lehet 10 évig se találod meg.
Ezek az esélyeid.
Beszéld meg vele,ha változást szeretnél, mik a problémák, min lehetne javítani, vannak-e közös terveitek,egyezik-e a jövőképetek. Csak azért,mert a barátnőid férjhez mennek,neked még nem kell sürgetni...
Én lassan 30 leszek, nem találtam meg 10 év alatt sem, akivel minden stimmelt volna. De elárulom, nincs is olyan,akivel minden stimmel. Ha szerelem van, egyezik a jövőkép, már jó úton jártok az biztos....
Ember tervez... ok, hogy van egy terved, de az ne mindenáron akard.
Benne van a pakliba, hogy mos hozzámész a férfihoz, szülsz gyereket. 5 év múlva jön a nagy szerelem és akkor már még nehezebb, mert ott a kis családod, amit alapítottál.
Ha ő lenne a szerelmed azt éreznéd, de nem érzed. Szerintem akkor sincs gáz, ha 30 fölött találod meg a társad, mert ilyen az élet. Én sem így képzeletem el a sajátom. A jelenlegi páromnál arra számítottam, hogy lesz pár boldog évünk, majd a szerelem múltával elválunk és én a karrieremnek élek. Ehelyett a karrierem elég érdekesen alakult és még mindig a párommal vagyok egy jól működő kapcsolatban. Ennyit a hatalmas tervekről!
Zárd ki a társadalmi nyomást, mert nem biztos, hogy ami Kittikét boldoggá teszi, az téged is boldoggá fog! Ha csak elvagy egy pasi mellett, az rossz ómen. Már bármikor betörhet az életedbe egy másik kandúr!
Gondolod hogy a következő partnereddel örökké szerelmes leszel???
Kislány a szerelem sosem tart örökké!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!