Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 26 múltam és van egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 múltam és van egy kapcsolatom, szeretem, de úgy érzem nem ő az igazi. Szeretnék férjhez menni, tervezgetni, a jelenlegi párommal bizonytalan vagyok, pedig szeretem. Mit tegyek? N

Figyelt kérdés
Várjak még? Annyira stresszes vagyok, idegesít,hogy én ilyenkorra már férjnél szerettem volna lenni egy szerelmes kapcsolatban. 30 éves koromig gyereket szeretnék attól,akit úgy érzem,az igazi. Páromat szeretem,nincs semmi baj vele, csak a megszokás..Nem tudom mit tegyek. Várjak még vele egy fél évet, évet és ha nem változik szakítsak? Félek nem tudnék. Mi van ha elhagyom és nem találom meg az igazit? Vagy rájövök hogy ő volt de késő?? Annyira rossz ez a helyzet..a korombeliek összeházasodtak, gyerek van én meg itt rekedtem egy bizonytalan kapcsolatban
2016. júl. 27. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Most vagy megállapodsz azzal,akivel vagy és akkor elmondhatod, hogy férjhez mentél és gyereket szültél, vagy kilépsz a kapcsolatból és megkockáztatod, hogy megtalálod az igazi szerelmet, vagy pedig vénlány maradsz és lehet 10 évig se találod meg.

Ezek az esélyeid.

Beszéld meg vele,ha változást szeretnél, mik a problémák, min lehetne javítani, vannak-e közös terveitek,egyezik-e a jövőképetek. Csak azért,mert a barátnőid férjhez mennek,neked még nem kell sürgetni...

Én lassan 30 leszek, nem találtam meg 10 év alatt sem, akivel minden stimmelt volna. De elárulom, nincs is olyan,akivel minden stimmel. Ha szerelem van, egyezik a jövőkép, már jó úton jártok az biztos....

2016. júl. 27. 21:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs vele semmi baj, de nincs szerelem sem. Viszont ragaszkodom hozzá és nem tudnék tőle elszakadni
2016. júl. 27. 21:09
 3/9 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Ember tervez... ok, hogy van egy terved, de az ne mindenáron akard.

Benne van a pakliba, hogy mos hozzámész a férfihoz, szülsz gyereket. 5 év múlva jön a nagy szerelem és akkor már még nehezebb, mert ott a kis családod, amit alapítottál.

Ha ő lenne a szerelmed azt éreznéd, de nem érzed. Szerintem akkor sincs gáz, ha 30 fölött találod meg a társad, mert ilyen az élet. Én sem így képzeletem el a sajátom. A jelenlegi páromnál arra számítottam, hogy lesz pár boldog évünk, majd a szerelem múltával elválunk és én a karrieremnek élek. Ehelyett a karrierem elég érdekesen alakult és még mindig a párommal vagyok egy jól működő kapcsolatban. Ennyit a hatalmas tervekről!

Zárd ki a társadalmi nyomást, mert nem biztos, hogy ami Kittikét boldoggá teszi, az téged is boldoggá fog! Ha csak elvagy egy pasi mellett, az rossz ómen. Már bármikor betörhet az életedbe egy másik kandúr!

2016. júl. 27. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy olyan idős hogy ne adhassál még egy esélyt magadnak. Csak 26 vagy, ha most kilépsz a kapcsolatból még bőven lesz időd ismerkedni, ráadásul mivel szabad leszel sok jó élményben lehet még részed és lehet közben találod meg az igazit. Nem azt mondom hogy kapcsolatban nem lehet szórakozni de nyilván más ha az ember független és tényleg mindenhova elmehet, kipróbálhat ezt-azt és senki nem kéri számon rajta. Huszonévesen még fiatal vagy, még annyi kalandban lehetne részed mielőtt gyerekeket szülsz. Inkább használd ki a következő éveket, élj, tapasztalj, keresgélj és közben bármikor rátalálhat az igazi szerelem!
2016. júl. 27. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:
A megszokás régen rossz... 26 éves -nyilván gyönyörű- nőként semmiről sem vagy lekésve, ezért ekkora ügyet ne csinálj ebből. Azt még a britt tudósok sem tudnák megmondani, hogy az "igazi" az létezik-e, de ha kétségeid vannak, akkor keress tovább.
2016. júl. 27. 23:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Gondolod hogy a következő partnereddel örökké szerelmes leszel???

Kislány a szerelem sosem tart örökké!

2016. júl. 28. 02:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Bakker ugyanebbe a cipőbe vagyok!!! Kb én is kiírhattam volna ezt a kérdést! A korom is ugyanennyi :) Ha van kedved, írj privit :) beszélgessünk
2016. júl. 28. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Végül hogy alakult?:)
2018. aug. 4. 22:03
 9/9 FerencDávid válasza:
Végül mi lett?
2021. nov. 12. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!