Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy gondolod, hogy a jelenlegi parodnak fogsz gyereket szulni?
Figyelt kérdés
Persze csak ha no vagy. :D2017. okt. 28. 14:18
2/38 anonim válasza:
úgy gondolom, senkinek sem fogok gyereket szülni
3/38 anonim válasza:
Osztom a második válaszoló véleményét.
5/38 anonim válasza:
Nem, senkinek nem fogok. Magamnak se.
6/38 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy azt miért kell lepontozni, aki szereti a párját és szeretne vele gyerekeket vállalni. Ennyire elcseszettek vagytok?
7/38 anonim válasza:
Igen. :)
Szerencsére ő is így gondolja.
8/38 A kérdező kommentje:
En mindenkinek zoldet adtam.
Igazabol nem szeretem a gyerekeket egyaltalan. Azt se tudom mitcsinaljak, ha a kezembe adnak egyet. De ugy gondolom a sajatomat szeretnem, nyilvanvaloan.. gondolom.
A parom pedig mar most akarna, ha meglenne az anyagi hatter.
Ugyhogy vegyes erzelmeim vannak es szerintem jo, hogy nem meg mindenki az elvart noi dolgok utan.
2017. okt. 28. 14:49
9/38 anonim válasza:
Soha senkinek sem fogok szülni,nem őrültem meg.
10/38 anonim válasza:
Nem èrtem azt mit nem lehet szeretni a gyerekeken bennük van a legszebb dolog tölük lesz szebb az èletünk.Aki azt mondja mindene meg van ès közben nincs gyereke annak semmije sincs meg mert a vilàgon a legdràgàbb kics egy gyermek na ès akinek van gyermeke na az mondhassa hogy igen is meg van mindene.Az egy dolog hogy sok nő nem akar gyermeket hiszen meg lehet a sajàt döntèse de az h valaki nem szereti a gyerekeket ilyent ki ejteni nem gondolja azt hogy egyszer ő is volt gyermek ès szerettèk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!