Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy gondolod, hogy a jelenlegi parodnak fogsz gyereket szulni?
Attol , hogy voltam egyszer gyerek, nem jelenti ezt automatikusan, hogy szeretem is oket.
A szuleim akartak gyereket, nem e akartam vilagra jonni. Es ez nem jelenti azt, hogy nekem is kell vallalnom valami olyat, amit nem is biztos, hogy szeretnek, de azert a tarsadalom elvarna tolem!
Nem, mivel nem érzem magamban az anyai ösztönt, divatból pedig biztos nem fogok szülni.
Annyira idegennek érzem magamban ezt a baba dolgot, hogy egyenlőre biztos nem akarok, nem áll szándékomban felelőtlenül gyereket vállalni. 25N
Igen, anyukám szeretett, mikor kicsi voltam, aztán mikor nagy lettem, akkor is, de ezért vállalt gyereket. Én meg pont ezért nem, mert nem akarok.
Idegenek miért szeressék a te gyerekedet? És csak a korát szeressék ezek szerint, mivel a felnőttek, vagy akár a tinik már nem váltják ki ezt a "de cuki" reakciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!