Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ugy gondolod, hogy a jelenlegi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy gondolod, hogy a jelenlegi parodnak fogsz gyereket szulni?

Figyelt kérdés
Persze csak ha no vagy. :D

2017. okt. 28. 14:18
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Lesznek ám itt elhelyezési perek meg gyerektartás-követelés. :D
2017. okt. 28. 15:41
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
#10, viszont lehet, hogy azt is "elmondhassa", hogy intelligensebb, mint egy szelet pirítós.
2017. okt. 28. 15:43
 13/38 A kérdező kommentje:

Attol , hogy voltam egyszer gyerek, nem jelenti ezt automatikusan, hogy szeretem is oket.

A szuleim akartak gyereket, nem e akartam vilagra jonni. Es ez nem jelenti azt, hogy nekem is kell vallalnom valami olyat, amit nem is biztos, hogy szeretnek, de azert a tarsadalom elvarna tolem!

2017. okt. 28. 15:47
 14/38 anonim ***** válasza:
37%
Mondjuk aki úgy áll hozzá a kapcsolatához, hogy "nem szülök gyereket, mert úgy is elválunk", az tényleg ne vállaljon gyereket. De kapcsolatot se nagyon.
2017. okt. 28. 15:48
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mivel nem érzem magamban az anyai ösztönt, divatból pedig biztos nem fogok szülni.

Annyira idegennek érzem magamban ezt a baba dolgot, hogy egyenlőre biztos nem akarok, nem áll szándékomban felelőtlenül gyereket vállalni. 25N

2017. okt. 28. 16:43
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen, anyukám szeretett, mikor kicsi voltam, aztán mikor nagy lettem, akkor is, de ezért vállalt gyereket. Én meg pont ezért nem, mert nem akarok.

Idegenek miért szeressék a te gyerekedet? És csak a korát szeressék ezek szerint, mivel a felnőttek, vagy akár a tinik már nem váltják ki ezt a "de cuki" reakciót.

2017. okt. 28. 16:48
 17/38 anonim ***** válasza:
0%
En oda is ìrtam hogy aki nem akar gyereket lehet sajàt döntèse hisz az èlete azt tesz amit akar ne èrtsük azèrt fère egymàst.De azt nem èrtem mit nem lehet szeretni egy gyermeken?hisz a legszebb dolog az èletben csak lehet mèg te nem èrted mert mèg nem vagy anya de ha majd lesz neked is majd màskèpp gondolkodsz .
2017. okt. 28. 16:54
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
De nem lesz, ezen mit nem fogsz fel?
2017. okt. 28. 16:55
 19/38 A kérdező kommentje:
Ha nem szeretem a gyerekeket, es tegyuk fel nem lesz ez miatt, akkor hogy szeretnem meg??
2017. okt. 28. 16:56
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarok anya lenni, úgyhogy se a mostani, se esetleges jövőbeli férfiak nem kapnak tőlem gyereket.
2017. okt. 28. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!