Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha öt éves párkapcsolatom ellenére nagyon megtetszett nekem egy lány, de a jelenlegi páromat is szeretem?
Az igazság az, hogy minden egyes alkalommal mikor megpillantom őt, mintha újjászületnék, de nem tudom mégis mi ez....
(27 éves férfi vagyok)
Az a helyzet, hogy az emberek valtoznak, a csaladalapitas kitolodik a kesobbi evekre, ugyhogy teljesen normalis, hogy masok is megtetszenek.
A jelenlegi parodat 22 evesen ismerted meg, meg csak 27 eves vagy, tulsagosan korai, hogy total komoly kapcsolatokba bonyolodjon az ember.
Es le lehet pontozni, de a szerelem is elmulik, ha tetszik, ha nem. Persze az emberek egyutt maradnak, mert van gyerek, hazassag, hitel stb, de a legtobbje, ha ne is vallja be sose, menne szabadon.
Amit tehetsz, legalabbis amit en tettem, hogy megkerdeztem magamtol, hogy a jelenlegi parommal el tudom-e kepzelni, hogy meg 50-60 evet egyutt toltsunk, hogy vele oregedjek meg. A valasz sajnos nem volt.
A masik dolog, amit meg tehetsz, hogy elkerulod a csajt, es megprobalsz egy kis szenvedelyt vinni a jelenlegi kapcsolatodba.
Az én esetem is hasonló, csak én jóval fiatalabb vagyok tőled. Én négy évig voltam együtt a barátnőmmel, egészen 15 éves koromtól 19 éves koromig. Négy év után rengeteg probléma és egyéb félreértés is kialakult közöttünk, így az utolsó év már nem telt teljesen boldog és harmonikus párkapcsolatban. A tény, hogy egy másik lány külsőleg és belsőleg is elkezdett egyre imponálóbb lenni számomra, az exemmel való szakításunkhoz vezetett. Azóta egyedül vagyok, de semmiféleképpen nem folytattam volna a dolgot ilyen feltételek mellett, már csak azért sem, mert nem akartam volna csak és kizárólagosan megszokásból/beletörődésből vele maradni.
Ami tény, hogy én lényegesen fiatalabb vagyok tőled, és még érzek magamban potenciált, hogy számtalan magasabb színvonalú kapcsolatot létesítsek más lányokkal. Viszont ha szereted a jelenlegi párodat, akkor semmiképen sem kéne egy ilyesfajta "fellángolásért" eldobnod magadtól őt. De ez egy személyes, és talán kicsit éretlen vélemény is így 19 éves fejjel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!