Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok jelenlegi partneretekkel, ha megtudnátok róla, hogy gyógyíthatatlan beteg?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy a srác/lány akivel éppen jártok közli veletek hogy gyógyíthatatlan beteg és rengeteget szenvedett már/ szenved emiatt. Emellett rendszeresen jár orvosi kezelésre. El tudnátok így fogadni, vagy inkább szakítanátok vele?
Kort és nemet is írjatok!
2015. márc. 17. 17:27
1/10 anonim válasza:
Biztosan nem! Kitartanék mellette amíg csak él...
17/L
2/10 anonim válasza:
Sajnos ilyenkor ellöknek sokan maguktól, de ha kell én vele maradok, remélve a legjobbakat.
3/10 anonim válasza:
27/N
En akit szeretek azt soha el nem hagynam ezert.Vele lennek es tamogatnam az utolso percig.
4/10 anonim válasza:
nem vagyok gyáva nem hagynám magára,a betegséget nem választotta,de engem igen,és én is őt,ez számítana
5/10 anonim válasza:
Lehet, nem ártott volna közölnie még az elején.
6/10 anonim válasza:
Hu de sok itt a Terézanya.. Persze lehet előre fogadkozni, de ugyis csak az adott helyzetben dől el, hogy ki meddig bírja egy haldokló melletti mártíromságot. Nem ítélem el azt sem aki feladja és továbblép
7/10 anonim válasza:
Vele maradnék és támogatnám mindenben, de a halála után azthiszem mennék utána én is.
8/10 anonim válasza:
Nem, nem a levegőbe beszéltem, mikor megígértem, hogy "egészségben, betegségben". Egyébként mindkettőnk családjában volt rákos beteg, őket sem hagytuk magukra.
9/10 anonim válasza:
Igen.. nem hiába van az hogy egészségben, betegségben. Kísérném minden hova, próbálnám szebbé tenni azt a kicsi időt ami még hátra van, SOSE hagynám el. Még akkor se ha ő kérne rá hogy hagyjuk abba, hogy szakítsunk vagy váljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!