Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek hogy esne ha a jelenleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy esne ha a jelenlegi barátotok arról beszélne hogy egy volt barátnőjének milyen jól állt a cicanadrág és neki mennyire tetszett?

Figyelt kérdés
2015. febr. 10. 14:22
1 2
 1/14 Jázi :) ***** válasza:
77%
Sehogy. Nem hiába ő a múlt én meg a jelen.
2015. febr. 10. 14:22
 2/14 PearlDiver ***** válasza:
70%
Ha engem sosem dicsérne, akkor szarul.
2015. febr. 10. 14:23
 3/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg elmesélném, hogy mennyire fájt egy fiúnak az utcán, mikor zaklatott, ezért tökön rúgtam.
2015. febr. 10. 14:23
 4/14 A kérdező kommentje:
De nekem nagyon rosszul esett, mintha őt szebbnek tartaná mint engem.
2015. febr. 10. 14:24
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
Megmondanám neki, hogy akkor viszlát, menjen vissza az exéhez cicanacis p.csát nézegetni én meg találok olyat, aki nem emlegeti a volt csaját. Vagy elmesélném neki, hogy az előző pasimnak meg olyan hosszú volt a farka, hogy elért mindent. Szerintem szemétség, ha ilyet mond valaki a jelenlegi barátnőjének
2015. febr. 10. 14:26
 6/14 anonim ***** válasza:
20%
Edzenék, hogy nekem is jól álljon. :D De nem okozna különösebb lelki törést ez a kijelentés.
2015. febr. 10. 14:41
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
mondj csak vmi kamut h a te volt barátodnak annyira jol állt a boxer mert szépen domborodott benne aminek kellett. ha erre felkapja a fejét, hogy mi ez a kijelentés mond h nem gondoltad komolyan de legalább érzed, h milyen érzés neked amikor az exéről beszél. ekkor kicsit elbeszélgethetnél vele, hogy ez téged nagyon bánt nem kéne felhoznia. ha nem is érdekli a kijelentés én egyből ott hagynám. azt hinném nem is szeret.
2015. febr. 10. 15:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Butuska, azért mondja, hogy hordj a kedvéért.
2015. febr. 12. 12:38
 9/14 anonim ***** válasza:
32%
az előző barátnőjének a külsőjét akarja rád vetíteni.. térj észhez ezzel nem az agyad húzza. az előző csaját jobbnak tartja nálad. vagy legalábbis neki jobban tetszett rajta a cicanaci mint rajtad...
2015. febr. 13. 05:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kéne ezen ennyit rugózni... A lányok túlkomplikálnak mindent.

Szoktál cicanadrágot hordani? A barátodnak bejön.

Gondolom erre irányult a kijelentése nem arra, h neked fájdalmat okozzon. Én legalábbis, egyetlenegyszer hasonlítottam össze a barátnőmet az excsajommal, amikor véletlen kiszaladt a számon, h milyen jól nézett ki amikor anno vörösre festette a haját, mert az nekem a gyengém. Mikor egy kiadós sértődés és veszekedés után újra nekifutottunk a témának, sikerült tisztázni, h csak annyi, h bejönne, h befestené a haját és végül sikerült is :D

2015. máj. 25. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!