Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan ferfiak irjanak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan ferfiak irjanak akik nem csaltak meg jelenlegi baratnöjüket, feleségüket?!

Figyelt kérdés
Iskolai feladathoz kell.szeretném tudni h esetleg mennyi milyen eselyetek volt mas nönel?mennyire nehez ellenalni mas nöknek.vagy egyaltalan kerestek ra lehetöseget?csak epp nem akadt.az oran az volt a tema hogy a hüség nem genetika.a hüseg döntés!!ezt szeretnem kifejteni a beirandomban.segitseget szeretnek kerni.ti akik hüsegesek vagytok egyszerü döntés vagy nehez az eletben a kisertesnek ellenalni.hogy velekedtek erröl?
2015. jan. 30. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
egyszerűen értelmesek vagyunk.
2015. jan. 30. 13:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Elnézést h nem mindenhol irtam ékezetet :) csak lassu a telefon és érdekel a téma :) kort is irjatok kérlek meg esetleg miota vagytok a kapcsolatban
2015. jan. 30. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, h döntés.

Én nem tagadom, h megkívánok más nőket, de az már az én döntésem, h nem foglalkozok velük.

2015. jan. 30. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Még egyik páromat sem csaltam meg soha, lehetőségem lett volna rá, de sosem éltem vele. Ez szerintem csupán döntés kérdése.

Utólag belegondolva egy-két lehetőséget sajnálok, mert nagyon nem volt rossz az ajánlat és a kapcsolatból sem lett semmi értelmes, de ennek ellenére nem bántam meg a döntésem.

2015. jan. 30. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem döntés, hanem akaraterő kérdése.

Az ösztön belénk van kódolva. azaz genetika. Nem monogám az ember, és a férfi minél több nőt akar megtermékenyíteni, hogy a ő örökítő anyaga maradjon fenn a legbiztosabban. Ez a verseny minden emlősnél és nem csak emlősnél megfigyelhető. Az már más kérdés, hogy ki akar tenni ellene és ki nem.

Aki nem akar tenni ellene, lehet hogy nem akaratgyenge, csak megéli. Az aki nem akarja, de megtörténik, na azok szoktak lelkiismeret furdalással küzdeni, és itt kérdezgetni, hogy elmondja, bevallja, nagyon szemét dolog? Stb.

És van akinek erős az akarat és ha eldöntötte nem teszi meg. Még ha ott is van benne a vágy, még ha konkrétan fel is izgul egy nőtől, egy helyzettől, de nem teszi meg. És ez akaraterő kérdése, hogy mennyire tudja leküzdeni a több millió éves evolúció által belép plántált késztetést. De nem döntésnek nevezném, mert van aki tudatosan nem akar félrelépni, sőt, még az esélyét is kerüli, de van az a helyzet ahol nem tud nemet mondani, miközben végig helyteleníti, és tiltakozik ellene a tudatos énje, de az akaratereje alul marad az ösztöneivel szemben. És az akaraterő, bár fejleszthető, de az sem egy tudatos dolog. Az egy hozott tulajdonság, ami sok tényezőtől függ.

2015. jan. 30. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem döntés, nem genetika, hanem attól függ mennyi szeretetet kapott otthon, mennyire támogattág lelkileg erkölcsileg.
2015. jan. 31. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!