Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy gondolod, hogy a jelenlegi parodnak fogsz gyereket szulni?
Onnan tudom, hogy nem lesz, hogy én kontrollálom a saját testemet, hogy mi megy bele, és mi jön ki belőle. Gyerek belőlem nem fog kijönni. Ennyi.
Azért, mert te nem ismerted magad eléggé, nem jelenti azt, hogy mindenki meggondolja magát. Beképzelt vagy, ha azt hiszed, mindenki úgy működik, mint te.
Igen. És remélem nem olyan sok év múlva.
Párom egyenlőre még barátkozik a gondolattal. Előttem senkivel nem tudta elképzelni magát szülőként. Természetesen tiszta lapokkal játszunk, én még a kapcsolat kialakulása előtt elmondtam, hogy szeretnék majd gyerekeket. Kb fél éve ő maga hozza szóba milyen édesek az ismerős/rokon gyerkőcök. Beszélget velük, bohóckodik nekik ha gyerektársasága van. :)
Szerintem 2-3 év múlva anyagilag és érzelmileg is készen fogunk állni a gyerekvállalásra.
24/n
Nem vagyok jövőbelátó, igazad van.
De te sem vagy az. És lehet, hogy megutálod a gyerekedet. Megbánod, hogy szültél. Nem tudhatod előre.
Nem fogok szülni. Nem akarok egy gyereket arra kárhoztatni, hogy mellettem kelljen felnőnie. Meg aztán igényem sincs rá.
23L
Anyukám állítom, hogy a világ legjobb anyukája es engem, a lányát mindennél jobban szeret, de a gyerekeket nem szereti, ez két TELJESEN különböző dolog.
A kérdésre is válaszolook, mire a barátom olyan érett lesz, addigra én rég meghalok, így nem tervezünk közös gyereket.
Jövőbe látó vagy, hogy tudod, hogy nem fogod megutálni?
Nem kellett volna megszületned - egy anya hogy mondhat ilyet?
Szegény gyereked. Te már megszülted. Pedig nem kellett volna ilyen "anyával" büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!