Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ugy gondolod, hogy a jelenlegi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy gondolod, hogy a jelenlegi parodnak fogsz gyereket szulni?

Figyelt kérdés
Persze csak ha no vagy. :D

2017. okt. 28. 14:18
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
33%
Azt hogy mit hoz a jövő azt mèg nem lehet tudni.Lehet most nem lehet kèsöbb igen.Mi te jövőbe làtó vagy hogy olyan biztosan tudod hogy nem lesz?ne nevettes èn se akartam de èvek múltàn csak lett ès mindenèl jobban szeretem.Lehet most nem akar nem szeretnè de lehet 1 2 èv múlva màskèpp gonsolkozik.Sok az okoskodó
2017. okt. 28. 17:00
 22/38 anonim ***** válasza:
81%

Onnan tudom, hogy nem lesz, hogy én kontrollálom a saját testemet, hogy mi megy bele, és mi jön ki belőle. Gyerek belőlem nem fog kijönni. Ennyi.

Azért, mert te nem ismerted magad eléggé, nem jelenti azt, hogy mindenki meggondolja magát. Beképzelt vagy, ha azt hiszed, mindenki úgy működik, mint te.

2017. okt. 28. 17:02
 23/38 anonim ***** válasza:
50%

Igen. És remélem nem olyan sok év múlva.

Párom egyenlőre még barátkozik a gondolattal. Előttem senkivel nem tudta elképzelni magát szülőként. Természetesen tiszta lapokkal játszunk, én még a kapcsolat kialakulása előtt elmondtam, hogy szeretnék majd gyerekeket. Kb fél éve ő maga hozza szóba milyen édesek az ismerős/rokon gyerkőcök. Beszélget velük, bohóckodik nekik ha gyerektársasága van. :)

Szerintem 2-3 év múlva anyagilag és érzelmileg is készen fogunk állni a gyerekvállalásra.

24/n

2017. okt. 28. 17:05
 24/38 anonim ***** válasza:
0%
Utolsò bekèpzelt vagy te ès èn nem tèged kèrdeztelek.Es ne erts fère mert nem ismersz tiszteletbe tartom aki nem akar gyereket ezt màr töbször megìrtam csak annyit nem èrtek mit nem lehet szeretni egy gyermeken.Es itt irhatsz bàrmit ùgy sem tudhatod mit hoz a jövő ha csak nem vagy jövőbe làtó
2017. okt. 28. 17:07
 25/38 anonim ***** válasza:
41%

Nem vagyok jövőbelátó, igazad van.

De te sem vagy az. És lehet, hogy megutálod a gyerekedet. Megbánod, hogy szültél. Nem tudhatod előre.

2017. okt. 28. 17:08
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
#21, mit nem fogsz fel azon, hogy nem mindenki akar gyereket és nem mindenki szeretni a gyerekeket? Van, akinek herótja van a gügyögéstől, az üvöltéstől, a szarszagtól. Azért, mert a szüleim annak idején bevállalták mindezt, nekem még nem kell.
2017. okt. 28. 17:11
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogok szülni. Nem akarok egy gyereket arra kárhoztatni, hogy mellettem kelljen felnőnie. Meg aztán igényem sincs rá.

23L

2017. okt. 28. 17:12
 28/38 anonim ***** válasza:
16%
Megutàlom a gyermekemet?lehet vannak ilyen anyàk de èn nem mert szeretem nem azèrt szültem a vilàgra hogy megutàljam egy ilyen ember aki ìgy beszèl mint te na annak meg sem kelett volna születnie.Bàrmi legyen mert sok mindenen keresztûl mentem de a gyermekemet akkor sem utàlom meg.Remèlem tènyleg hogy nem akarsz gyermeket ès nem is lesz mert meg sem èrdemelnèd.Az ilyen nőnek mint te remèlem soha nem is lehet.
2017. okt. 28. 17:18
 29/38 anonim ***** válasza:
79%

Anyukám állítom, hogy a világ legjobb anyukája es engem, a lányát mindennél jobban szeret, de a gyerekeket nem szereti, ez két TELJESEN különböző dolog.

A kérdésre is válaszolook, mire a barátom olyan érett lesz, addigra én rég meghalok, így nem tervezünk közös gyereket.

2017. okt. 28. 17:31
 30/38 anonim ***** válasza:
58%

Jövőbe látó vagy, hogy tudod, hogy nem fogod megutálni?

Nem kellett volna megszületned - egy anya hogy mondhat ilyet?

Szegény gyereked. Te már megszülted. Pedig nem kellett volna ilyen "anyával" büntetni.

2017. okt. 28. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!