Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a most?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe idő előtt halálosan beleszerettem. Beszélgetünk is chaten egy kicsit de utána sajnos rá kellett jönnöm hogy nem érdeklem őt, annyira hogy vissza sem ír,vagyis megpróbál lerázni hogy nem ír vissza. Pedig többször próbáltam beszélgetés kezdényezni de sajnos mindig megbukott a dolog.bókoltam neki többször is de nem érdekelte.most már nem is beszélünk, csak likeoljuk egymás képeit. Az abaj hogy csak ő jár a fejembe. Ennél jobban nem tudnám őt szeretni. Vele kelek vele fekszem, csak ő van a fejembe napi 24 orában. Egyszerüen beleestem, de közben kicsit haragszom is rá hogy miért néz madárnak hogy pl megkérdezi hogy mi újság velem. De utána nem is válaszol a válaszomra. Nemtudom hogy mit tegyek.nem bírom őt elfejteni. Mit tegyek?2017. okt. 26. 19:43
2/4 anonim 

válasza:

Persze... enis halalosan belezugok csomo ismerelten foszerba akivel csak chateltem :D ne etess mar
3/4 A kérdező kommentje:
Szerinted akkor viccelek? Unalombol kiirok egy kérdést vagy mi? Akkor ne hidd el, én tudom hogy mit érzek
2017. okt. 26. 19:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!