Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsábítottam egy lányt, és neki fontos vagyok, de már nem érdekel. Hogyan tudassam ezt vele?
Igazából nem nagyon érdekelne, hogy mi van vele, mert a nők kb. 90%-át semmirekellőnek tartom, akik valamilyen érdekből kifolyólag vannak a pasikkal, éppen ezért semmiféle lelkiismeretfurdalásom nincs, ha ott kell hagynom egyet.
A mostani lány azonban más. Amennyire ismerem az életét, én voltam neki az első, aki iránt így érez, nem volt még senki neki előttem. Tehát még semmiféle bűnt nem követett el, ártatlan.
Nem szeretnék neki fájdalmat okozni, mit kellene tennem?
80%-os, én szívesen megvitatom veled is (meg mással is) ezt a témát, de most nem a gonosz férfiak és a jósáhos nők harca a téma. Tegyetek fel egy külön kérdést, vagy írjatok rám privátban, ezzel kapcsolatban.
De itt, ebben a topikban a lány sorsáról szeretnék beszélni. Köszönöm a megértést!
Szia! Kérdésed: igen, ha magamból indulok ki, nekem jobb lenne, ha azt is elmondanád nekem ebben a helyzetben, hogy engem tényleg kedvelsz, és tényleg értékesnek tartasz, de nem tudsz elkötelezett kapcsolatban élni még jelenleg, illetve nem akarsz, nem csak vele, mással sem. De vele nincs semmi gond, csak te nem vágysz arra az életfromára.
Igen, ez jobb lenne nekem, mintha csak simán lelépnél, vagy simán mondanád: nem akarok veled többé találkozni.
Én ezt tudom neked tanácsolni.
Tisztelt 12:16-os,
Nagyon szépen köszönöm a normális választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!