Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kibekulnetek?
Figyelt kérdés
Kapcsolat masodik honapjaban voltunk. Az elso hetek jok voktak, ment minden a maga utjan, de ereztem, hogy egyre jobban elhanyagol. Probaltam vele errol beszelni, de nem jutottunk tul sokra ezzel. Mintha struccpolitikat folytatna. Az utolso 2 hetben szinte alig akadt kozos program. En megsertodtem, 1 hete nem beszelek vele es en ezt leakartam zarni. Nagyon ideges voltam. Ugy ereztem, hogy o velem nem oszinte, megbeszelni sem lehetett ezt vele es ezt meguntam. Nem valaszolok neki. Viszont nyilvan hianyzik. Egy ideje nem keres. Szerintetek kezdemenyezzek vagy mit tegyek? Lehet tul gyors volt neki minden? Meddig tart az ismerkedos fazis? Nalunk egy honap volt. De en ugy gondoltam, hogy eleg "fejlett" hozza, hogy nekivagjunk. Igaz, en iranyitottam, mert ugy jott le, hogy nekem kell. Ti mit tennetek?2017. okt. 14. 14:59
1/5 anonim 

válasza:

Ha már 2. hónapban úgy érzed, elhanyagol, akkor ott gáz van. Szerintem nem kellesz neki eléggé.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazabol docogosen indult, de nem adtam fel. Kicsit felenk szemelyiseg.
2017. okt. 14. 15:02
3/5 anonim 

válasza:

Eleg nyilvanvalo, hogy nem kellesz neki. Mivel nem is keres, nem ugy tunik, mintha akarna barmit is es tudnatok is kommunikalni.
4/5 anonim 

válasza:

Par hete vagytok csak egyutt, es abbol a jo reszeben vagy harag vagy nem beszelsz vele. Akkor ennek mi ertelme?
5/5 anonim 

válasza:

Tini párkapcsolatok kategória...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!