Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi lehet?
Sziasztok!
En egy erom teljeben levo huszas leanyzo vagyok. Ugy alakult, hogy en eros, fuggetlen nokent, aki siman el van ferfi nelkul, meg sincs el ferfi nelkul. Rendkivul ovatos vagyok, mert ragaszkodo vagyok. Szoval. Volt egy nalam fiatalabb urge, aki tobbszor elhivott randizni, de nem mentem, mert amugy nem tetszett. Csakhogy egyre tobbszor jott a munkahelyre, ahol eloszor talalkoztunk, mert rengeteg dolga van nap, mint nap. Es egyre tobbet beszeltunk. Egy honapos ostrom utan elmentem vele vacsoraznin merthat ez mar nem lehet jatek, ha allandoan zargat. Majd csinaltunk programokat. Aztan megtortent, aminek megkellett tortennie. Aztan folytatodott kb. 1,5 honapig, szepen fejlodott. De mindig ott volt bennem, hogy valami nem stimmel, mindig ereztem, hogy fura, nem oszinte, nem nyilik meg igazan. Aztan egyre jobban eltavolodott tolem, valahogy mas lett. Es en ott alltam ertetlenul. En folytattam volna, o meg... na en erre bepipultam es szepen megszakitottam vele a kapcsolatot. O probalt hivni, de nem erdekelt.. azota talalkoztunk, lett volna alkalma erdeklodni, de semmi... szerintetek ez mi volt? En a "sztori" alatt probaltam kerdezni, ravezetni, sot, egyertelmuen rakerdeztem... de nem mondott egyertelmu valaszt. Tudni kell, hogy az en velemenyem szerint eleteben nem volt parkapcsolata, lehet en voltam neki az elso leanyzo es abszolut nem tudott banni ugy velem. Nagy nocsabasz a legeny, legalabbis annak mutatta magat, de a lanyokkal nem tudott banni, szerencsere jokepunek raktak ossze. Nem zavart, hogy kezdo, mert majd belejon.. gondoltam en... Megunt? Volt szex es ezzel beteljesitette kotelesseget? Megijedt? Nem nagyon erolkodott, hogy kibekuljunk. Egyszer-ketszer talalkoztunk azota a munka miatt, de szegeny... meg van illetodve, szeppenve, nem tudja kezelni a helyzetet. En pedig nem mutatom, hogy hianyzik. Nagyon-nagyon sokat tepertem nala. Szerintetek?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!