Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ez így van?
Figyelt kérdés
2 hónapja szakítottunk a barátnőmmel 2 évig voltunk együtt de még mindig szeretem,viszont most hogy nem vagyok már kapcsolatban izgat az hogy más lányokkal szinte nem is sexeltem úgy értem hogy úgy érzem mint ha nem éltem volna ki magam másokkal ez miért van ? az exem is izgat de nem az az exem akivel most lett vége ha nem aki előtte volt ez miért van ? . 20f.2017. okt. 8. 19:15
1/3 anonim 

válasza:

Meg csak 20 vagy, es most mar szingli, akkor eld ki magad,amig nem talal rad a szerelem ujra
2/3 anonim 

válasza:

Mégse szereted akkor annyira, mert nem ezen járna akkor az agyad. Viszont ez nem probléma, egy szakításnak ez a lényege, hogy továbbléphess, te már ehhez jó úton jársz, most már szabad is vagy, szóval hajrá, dobd be magad a csajoknál.
3/3 A kérdező kommentje:
nem járok jó úton mert azóta se csináltam senkivel sem semmit :d
2017. okt. 8. 19:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!