Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt most hogy értem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pandas74 kérdése:

Ezt most hogy értem?

Figyelt kérdés

Nem rövid a történet.

.Ezelőtt 7eve feleségem megcsalt,úgy nézett ki,hogy válunk...fél év türelmi idő után az újrakezdés mellett döntött...

ezalatt én beleszerettem egy nőbe...végül elfolytottam magamban,és újra megpróbáltuk a feleségemmel.A hölgynek is lett kapcsolata,de nem tartott sokáig...tavaly megint rám talált,olyan dolgokról beszélgettünk,és úgy amikrol mással senkivel se.Nyar végére újból beleszerettem,-sajna a házasságom azóta se jo-,és úgy döntöttem másodszor nem akarom megölni az érzést magamban,főleg mert úgy vettem le ,hogy zöld jelzést kaptam.Ugy viselkedik,kommunikál..ezért elmondtam neki,hogy mit érzek iránta,és a feleségemmel is kozoltem,hogy részemről zárjuk le a kapcsolatot.

Végül elutasító választ kaptam a hölgytől,merthogy nem vagyok az esete,de barátként számít rám,sőt nem akarja megszakítani a kapcsolatot,sőt segít,-ha gondolom- változtatni a külsőmon,-szepsegiparban dolgozik-vagy ha úgy adódik ellehetek nála....

Nem értem miért csinálta,miért húzta az agyamat,ha nem akar semmit...ha nem kell a szerelmem,és ez kellemetlen,miért nem szakította meg teljesen a kapcsolatot...

Szoktam neki megjavítani,beépíteni dolgokat...lehet csak ezért?

Én 43,Ő 46 éves...kb ilyen kor szerint kene gondolkodni.

2017. szept. 28. 09:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy itt valamit nagyon félreértettél? Bár én úgy gondolom sosem vezet jóra a teljes érzelmi kitárulkozás. Elveszti a nőben az érdeklődést de lehet hogy nem jól gondolom.
2017. szept. 28. 09:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy rosszul ertelmeztem a jeleit...a problémám ,mégis az,hogy ebben a helyzetben -megha nekem nagyon is fáj,és rosszul esik-,nem lett volna logikus a kapcsolat teljes megszakítása?
2017. szept. 28. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sok olyan ember van, aki sosem szakít meg minden kapcsolatot, bármi történik. Erre alapozni nem lehet, ez inkább csak egy kívánság lett volna részedről. Amit nagy hiba volt részedről, hogy nem előbb vele fixáltad a jövődet, hanem a feleségedet "dobtad" ki. Ha szerencséd van ezt meg fogja neked bocsájtani, de ezt ki lehetett volna hagyni.
2017. szept. 28. 12:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt én se értem egyébként, hogy miért nem előbb az új nővel beszélted meg a dolgokat, mielőtt otthon mindent borítasz. Bár annyi "jó" van a dologban, hogy az a házasság már amúgy sem működött, hiába próbálkoztatok. Szóval jobb, hogy külön utakon folytatjátok. Az pedig, hogy nem szakította meg teljesen a kapcsolatot... nem mindenki így gondolkodik, hogy ennek ez a rendje.
2017. szept. 28. 14:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

,A történethez tartozik,hogy a hölgy legalábbis sejtette,ha nem tudta,hogy vannak erzelmeim iránta,ebben a helyzetben viselkedett úgy ahogy.

Feleségemmel pedig megegyeztünk,hogy már egyikünk sem akar semmit a másiktól,hiszen tulajdonképpen az elmúlt 7evben hiányzott az intimitás,a hazaselet.Au utolsó két évben gyakorlatilag zerora redukalodott,így semmikepp nem szabad folytatnunk.

2017. szept. 28. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert más hasonló szitu alatt meg beírják, hogy "ne egyél féreg, ELŐBB szakíts, utána ismerkedj".

Mielőtt végére írtam, már akkor azt akartam írni, hogy egyébként is jól döntöttél.

Annyi ugyanis igaz, hogy szakítani/válni sosem egy harmadiktól kellene függővé tenni..

Persze ez rettenetesen nehéz a valóságban, csak papíron ilyen egyszerű, tudom.

De az, hogy te ezt ilyen céltudatosan megtetted, ez is azt mutatja, hogy ki szeretnél lépni.

Ja és számomra tiszteletre méltó, hogy ezt így intézted, korrekten, egyenesen, és nem utaltad magad ismét sodrásra, hanem fogtad magad és meglépted- a másik személy bizonyossága nélkül-, Ehhez kell a bátorság, de azt is mutatja, hogy te ezt belül már valahol szeretted volna.

N

2017. szept. 28. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!