Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy felejtettétek el azt az embert aki titeket már nem szeretett?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy hosszú kapcsolat volt szakítottak veletek mert már nem szeretett de,ez fordítva nagyon is máshogy van mennyi idő volt míg el múlt nálatok a hiánya ? gondoltatok olyanra hogy mi lesz ha más érinti csókolja? nem szokott akkor olyan tiszta szar érzés lenni bennetek ? mert nekem most valahogy nagyon rosszul telnek a napjaim 2 hónapja lett vége,de nem érzem jól magam ő pedig vígan el van nélkülem mint ha semmi sem történt volna .2017. szept. 27. 10:46
11/13 A kérdező kommentje:
Én csak annyit kívánok neki hogy remélem egyszer majd jól kihasználják és rá jön hogy volt az életébe valaki aki mindennél jobban szerette . élje át azt amit én is át élek milyen az mikor valakivel csak úgy szakítanak nem vagyok egy tárgy vannak érzéseim de neki úgy látszik nem voltak .
2017. szept. 27. 11:23
12/13 anonim válasza:
Én írtam neki egy szép hosszú "megmondom" levelet de kb magasról lesz**ärta.
13/13 anonim válasza:
Miután rájöttem, hogy csak szenvedtem mellette, elég gyorsan. Felőlem már érintheti bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!