Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mért szeret ki az egyik fél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért szeret ki az egyik fél a másikból? úgy értem hogy olyan szeret ki belőle aki őt sokkal jobban szerette mint a másik fél és még is az szeretett ki belőle aki jobban szeretett ez miért van?

Figyelt kérdés
2017. szept. 18. 11:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam ilyen helyzetben, én szerettem ki a másikból, pedig jobban szerettem.

Mert kevés rombolóbb dolog van egy kapcsoaltban, mint amikor beleadsz mindent és a másik nem tudja viszonozni normálisan vagy nem is akarja. Így lehet kiábrándulni.

2017. szept. 18. 11:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert nem gyakorolja érzelmeit.
2017. szept. 18. 11:34
 3/10 A kérdező kommentje:
1 es eléggé érthetetlen dolog valakiknél már olyat is láttam hogy hónapok után jött rá arra hogy még is szereti és rossz neki nélküle.
2017. szept. 18. 11:39
 4/10 anonim ***** válasza:

tudod ezt hívják rózsaszín ködnek. a ködben a másik a tökéletes személy, olyan amilyet nem szült még a világ, utána meg rájössz, hogy ő is átlagos. A plátói szerelem is hasonló.

mint amikor kis korodban az apukád volt Superman, és tinédzser korban már ő is csak egy átlagos apuka lett.

2017. szept. 18. 12:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én így vagyok, kiszerettem belőle, mert egy fsz és nem érdemel meg.
2017. szept. 18. 12:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetértek 1-essel, én is voltam így.

Amikor mindent megtettem kettőnkért, ő viszont megmondta hogy neki nincs energiája arra hogy foglalkozzon a kapcsolatunkkal, minden más dolog fontosabb az életében.

De ezen kívül lehet számos más oka.

Megalázás, kihasználás, kiszámíthatatlanság, stb.

2017. szept. 18. 12:26
 7/10 A kérdező kommentje:
én soha nem használtam ki egyiket sem még is ez történik velem mindig én épp hogy mindig próbálok a kedvükre tenni de aztán hiába vagy jó fiú nekik az sem jó aztán ha rossz fiú lennék akkor meg az lenne a baj sose értettem a nőket .
2017. szept. 18. 12:28
 8/10 A kérdező kommentje:
de már nem leszek többet szerelmes mindig én vagyok az aki szeret és mindig az van hogy el dobnak lehetek jó lehetsz bármi amikor a nők azt mondják soha nincs egy rendes pasi se meg csalják a másikat meg minden hazudnak neki de én még ezt se csináltam 3 év alatt még is ez lett belőle de már nem akarok többet kapcsolatot mindig meg fogadtam hogy nem lesz de most már tényleg meg fogadom mert utána csak úgy is én szenvedek a másik fél meg nem szóval majd mikor tényleg el jön az az idő mert nincs egyszerűen át élni kedvem azokat az érzéseket.
2017. szept. 18. 12:31
 9/10 anonim ***** válasza:

" ha rossz fiú lennék akkor meg az lenne a baj sose értettem a nőket "

Megnyugtatlak, soha nem is fogod.

Persze ez bizonyosan fordítva is igaz.

2017. szept. 18. 12:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért mert belefáradsz, belefásulsz, pl. pont azért mert jobban szeretted, aztán észhez térsz, és magad is csodálkozol, hogy ez így van.
2017. szept. 18. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!