Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért szeret ki az egyik fél a másikból? úgy értem hogy olyan szeret ki belőle aki őt sokkal jobban szerette mint a másik fél és még is az szeretett ki belőle aki jobban szeretett ez miért van?
Én voltam ilyen helyzetben, én szerettem ki a másikból, pedig jobban szerettem.
Mert kevés rombolóbb dolog van egy kapcsoaltban, mint amikor beleadsz mindent és a másik nem tudja viszonozni normálisan vagy nem is akarja. Így lehet kiábrándulni.
tudod ezt hívják rózsaszín ködnek. a ködben a másik a tökéletes személy, olyan amilyet nem szült még a világ, utána meg rájössz, hogy ő is átlagos. A plátói szerelem is hasonló.
mint amikor kis korodban az apukád volt Superman, és tinédzser korban már ő is csak egy átlagos apuka lett.
Én egyetértek 1-essel, én is voltam így.
Amikor mindent megtettem kettőnkért, ő viszont megmondta hogy neki nincs energiája arra hogy foglalkozzon a kapcsolatunkkal, minden más dolog fontosabb az életében.
De ezen kívül lehet számos más oka.
Megalázás, kihasználás, kiszámíthatatlanság, stb.
" ha rossz fiú lennék akkor meg az lenne a baj sose értettem a nőket "
Megnyugtatlak, soha nem is fogod.
Persze ez bizonyosan fordítva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!