Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy felejtettétek el azt az embert aki titeket már nem szeretett?
Óóó ez nálam is így volt, nála elmúlt a szeretet és a vágy irántam, másfél évig szuper volt minden, aztán nála elmúlt és k**úrvajól vígan elvan mintha soha semmi nem történt volna.
Annyi csak, hogy mikor mi szakítottunk utána még tartottuk a kapcsolatot egy ideig mert jött a sóder , hogy neki még fontos vagyok stb, és beszéltünk is de amint talált mást én eltüntem a semmibe.
Nehezen,csak az idő múlása segített. Első körben ugye még reménykedtem,hogy ez nem végleges,de amikor láttam,hogy már új barátnője van másnap!! akkor jött a sírás,mindenkinek ecsetelés,hogy mekkora egy bunkó ki,mit és hol rontott el. Majd elég hamar eljutott a tudatomig,hogy ennek tényleg vége,végleg. nincs többé,ekkor napokig kb csak ültem egy helyben,néztem magam elé,mint egy bolond.Ez lezajlott kb 2 hét alatt,ekkor felálltam és elmentem mindenkivel bulizni,inni,ismerkedni,szórakozni. Ez szintén 2-3 hetes periódus. Néha sírtam buli közben,vagy csak éjjel egyedül,de volt olyan,hogy valaki feljött velem s odafeküdt mellém én elekzdtem sírni,hogy miért nem az exem fekszik ott..
Ekkor lett vége a nyárnak én pedig új suliba mentem ,sok új élmény,akkor már szinte nem is gondoltam az exre,sőt volt,hogy írt nekem visszakönyörgő üzeneteket,de én már soha többé nem válaszoltam neki.Viszont önmagam elvesztettem,teljesen új személy lettem és ez nem tetszett sem akkor sem most évek távlatából.
Nem ez egyáltalán nem biztos, hogy másból is kiszeret.
Csak az a sz**är ebben, hogy nehéz elfogadni azt a tényt, hogy ő pikk pakk túllépett. Te meg nem tudsz mert szeretted és szereted de ugyanakkor bazinagy harag van benned.
Erre nincs gyógyszer. Csak folytatódik az életed, próbálod lekötni magad, megpróbálsz találni valamit ami lefoglalja az agyadat és talán találsz majd valakit aki elfeledteti őt.
de igen sokáig roh**adt sz**ar lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!