Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy felejtettétek el azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy felejtettétek el azt az embert aki titeket már nem szeretett?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy hosszú kapcsolat volt szakítottak veletek mert már nem szeretett de,ez fordítva nagyon is máshogy van mennyi idő volt míg el múlt nálatok a hiánya ? gondoltatok olyanra hogy mi lesz ha más érinti csókolja? nem szokott akkor olyan tiszta szar érzés lenni bennetek ? mert nekem most valahogy nagyon rosszul telnek a napjaim 2 hónapja lett vége,de nem érzem jól magam ő pedig vígan el van nélkülem mint ha semmi sem történt volna .
2017. szept. 27. 10:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Engem is viszonyoz, de nem látok kiutat...
2017. szept. 27. 10:49
 2/13 A kérdező kommentje:
Elég fura hogy évekig boldogok vagytok aztán hirtelen idegenek lesztek mint ha nem is ismertették volna egymást soha .
2017. szept. 27. 10:53
 3/13 anonim ***** válasza:

Óóó ez nálam is így volt, nála elmúlt a szeretet és a vágy irántam, másfél évig szuper volt minden, aztán nála elmúlt és k**úrvajól vígan elvan mintha soha semmi nem történt volna.

Annyi csak, hogy mikor mi szakítottunk utána még tartottuk a kapcsolatot egy ideig mert jött a sóder , hogy neki még fontos vagyok stb, és beszéltünk is de amint talált mást én eltüntem a semmibe.

2017. szept. 27. 10:56
 4/13 anonim ***** válasza:

Nehezen,csak az idő múlása segített. Első körben ugye még reménykedtem,hogy ez nem végleges,de amikor láttam,hogy már új barátnője van másnap!! akkor jött a sírás,mindenkinek ecsetelés,hogy mekkora egy bunkó ki,mit és hol rontott el. Majd elég hamar eljutott a tudatomig,hogy ennek tényleg vége,végleg. nincs többé,ekkor napokig kb csak ültem egy helyben,néztem magam elé,mint egy bolond.Ez lezajlott kb 2 hét alatt,ekkor felálltam és elmentem mindenkivel bulizni,inni,ismerkedni,szórakozni. Ez szintén 2-3 hetes periódus. Néha sírtam buli közben,vagy csak éjjel egyedül,de volt olyan,hogy valaki feljött velem s odafeküdt mellém én elekzdtem sírni,hogy miért nem az exem fekszik ott..

Ekkor lett vége a nyárnak én pedig új suliba mentem ,sok új élmény,akkor már szinte nem is gondoltam az exre,sőt volt,hogy írt nekem visszakönyörgő üzeneteket,de én már soha többé nem válaszoltam neki.Viszont önmagam elvesztettem,teljesen új személy lettem és ez nem tetszett sem akkor sem most évek távlatából.

2017. szept. 27. 10:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, mint szinte mindenki mást is 2010 óta. Valamilyen szinten direkt úgy élek, hogy mindenki felejthető legyen. Ezzel védem meg magam a csalódásoktól, a gyásztól és a hosszas hiányérzettől.
2017. szept. 27. 11:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Valahogy én is így érzem magam nem tudom miért de,úgy érzem magam hogy vak voltam a szerelemtől,és tudom hogy el kéne felejtenem és nem kéne már hogy szeressem de hát nem megy és nincs olyan nap hogy ne gondolnék rá ő tuti hogy nem gondol már rám csak nem értem az olyan embereket akik szeretnek évekig aztán egy hosszú kapcsolatot csak úgy le zárják még azt meg értem hogy hónapos kapcsolatot le tudnak zárni de ami hosszú évekig tart neki csak ennyit jelent ? ha mással össze jön abból is ki szeret majd ? aztán jön a következő ? nem értem komolyan az egészet lassan már nem is élet lesz ha nem majmok bolygója .
2017. szept. 27. 11:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem ez egyáltalán nem biztos, hogy másból is kiszeret.

Csak az a sz**är ebben, hogy nehéz elfogadni azt a tényt, hogy ő pikk pakk túllépett. Te meg nem tudsz mert szeretted és szereted de ugyanakkor bazinagy harag van benned.

Erre nincs gyógyszer. Csak folytatódik az életed, próbálod lekötni magad, megpróbálsz találni valamit ami lefoglalja az agyadat és talán találsz majd valakit aki elfeledteti őt.

de igen sokáig roh**adt sz**ar lesz...

2017. szept. 27. 11:13
 8/13 A kérdező kommentje:
Valamiért úgy rá írnák és meg mondanák mindent a szemébe hogy kicsit jól érezzem magam és hogy neki is fájjon legalább egy kicsit is de inkább nem írok mert nem megyek vele semmire .
2017. szept. 27. 11:17
 9/13 A kérdező kommentje:
Ha nincs nyár még mindig boldogan vele volnék .
2017. szept. 27. 11:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is erre gondoltam,miután mi 4,5 évig voltunk együtt kb együtt is éltünk az elejétől kezdve,naponta 3x beszéltünk telefonon,szóval tényleg olyan volt,mint egy mini én. Aztán egyik napról a másikra vége,nem beszéltünk többet. Ezt feldolgozni őrület. Viszont neki rögtön lett barátnője akivel megcsalt azzal a lánnyal kb 3 hónap után vége lett. Ezután jött egy új azzal is kb 2-3 hó után vége. Majd az azt követőt elvette feleségül és azóta is együtt vannak. Én is azt gondoltam ő soha nem lesz boldog,ha eldobta ezt a kapcsoaltát blbalba ,de látod az élet nem igazságos ő boldog és házas én meg egyedül tele tüskével.
2017. szept. 27. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!