Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mással is megtörtént, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is megtörtént, hogy félreismertetek valakit, aki szeretett titeket, de már késő? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki szeretett engem (nevezzük mondjuk M-nek), de én nem tudtam viszonozni, olyan kis éretlennek találtam. Aztán eltelt egy év és pár hete újra találkoztunk ,mintha kicserélték volna, nagyon megkomolyodott és valahogy vonzóbbnak is találom most. Olyannyira, hogy azt hiszem, megszerettem és látom rajta, hogy ő még mindig ugyanúgy érez, de nem akarja rám erőltetni magát. Közben ezalatt az év alatt összejöttem mással (nevezzük R-nek), akit szeretek és vele már az elejétől kölcsönös a dolog, magabiztos, határozott, igazi férfi. Csak amióta pár héttel ezelőtt M-el találkoztam, csak rajta jár az eszem. Nem tudom, mi van velem. Olyan hülye ez a helyzet, mivel R-el remekül megvagyunk, mégis M-re gondolok a legtöbbet. Ti mit tennétek?
2017. aug. 28. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
56%

Beismerném magamnak, hogy egy r vagyok.

31/f

2017. aug. 28. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Olyan magabiztosan vagytok döntésképtelenek hogy az egy vicc. Éretlen nem talàltad. Talàld most is annak aztàn hagyd békén. Majd összejön valakivel aki nem talàlgat csak. Te meg legyél hűséges az R-edhez. Most az a dolgod. Meg ne erőltesd azt ami nem megy. Pl gondolkodàs meg döntéshozatal.
2017. aug. 28. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!