Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént a szex nem fog elhagyni?
persze, mert az első szex után a párok örökké együtt maradnak.
naivitás lvl 1000
Előbb írta ki egy srác, hogy harmadik randin lefeküdt a csajjal. Mi lesz most lehet, hogy a csaj ott hagyja mert csak szoknyapecérnek nézi?
Kommunikáció!!!! Beszéld meg vele, hogy ő hogyan látja. Boldogan akkor tudsz élni ha saját életed éled ehhez alapvető az őszinteség. Kezd el!
Például úgy tudnád legyőzni, hogy ezeket elmondod neki...
És közben imádkozol, hogy a hallottak után nem ír olyasmit, hogy:
"jaj nekem most mennem kell halaszthatatlan dolgom akadt, majd megbeszéljünk ezt szívem"....aztán sose ír többé:D
Kettes vagyok, nekem nem az, hogy szexeltél, ha nem a gondolkodásmódod. Azzal semmi bajom, be jött a pasi, kívántad és szexeltél vele. Ez a gondolkodásmód, kapcsolatban is meg marad. Most épp hari van, nem adom magam. Valamit nem úgy csinált, ahogy én szeretném, nem adom magam oda. Az ilyen játszmák nem nekem valók. Most te azt írtad, ledobtam a bugyit, hogy el ne hagyjon.
Azzal semmi gond, ha úgy alakultak a randik és harmadiknál szeretkezés van. Te viszont, csak meg akarod fogni, tartani a punciddal szabályozva a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!