Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtörtént a szex nem fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtörtént a szex nem fog elhagyni?

Figyelt kérdés
A pasimmal már háromszor randiztunk és nagyon jól elvagyunk. És hát megtörtént köztünk a dolog 3 randi után. Szerintetek nem volt még korai a szex? Nem kellett volna többet várni? Nem fog elhagyni a pasim miután megtörtént a dolog? Mert ő nem erőltette,hogy együtt legyünk azt mondta,hogy amikor én akarom csak akkor leszünk együtt. Én meg odaadtam magam neki mert nem akartam,hogy ez miatt elhagyjon mivel sok pasi ilyen ha nem kapja meg a nőt hamar akkor odébb áll. De viszont olyant is hallottam,hogy ha a nő hamar kapható akkor azért hagyják el. Én szeretnék bízni benne,hogy nem fog elhagyni de viszont bennem van a félelem is,hogy ezek után könnyűvérűnek tart engem. Nem akarom,hogy elhagyjon mert én tiszta szívemből szeretem. Hogy tudnám ezt a félelmet legyőzni?
2016. aug. 15. 14:42
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Meg hát ő sem kisgyerek már lassan 29 éves lesz ahogy én és remélem már komolyabb a gondolkodása.
2016. aug. 15. 14:43
 2/21 A kérdező kommentje:
Már bocsi de te szerintem félreértetted amit írtam soha életembe nem voltam szexuális tárgy. Meg már több mint 1 éve nem volt pasim.
2016. aug. 15. 14:46
 3/21 anonim ***** válasza:
55%

persze, mert az első szex után a párok örökké együtt maradnak.

naivitás lvl 1000

2016. aug. 15. 14:49
 4/21 anonim ***** válasza:
ostoba vagy mint egy zsák virágföld xD
2016. aug. 15. 14:50
 5/21 A kérdező kommentje:
na jól van inkább hagyjuk az egészet én voltam a hülye hogy feltettem a kérdést.
2016. aug. 15. 14:53
 6/21 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem korai. Egy komoly kapcsolatnál az a jó, ha minél később történik meg a szex. És előbb petting legyen. Fontos a ráhangolódás. Az is a 10. randin. Majd minden nap találkozva ez két hét.
2016. aug. 15. 14:56
 7/21 Bence_ ***** válasza:

Előbb írta ki egy srác, hogy harmadik randin lefeküdt a csajjal. Mi lesz most lehet, hogy a csaj ott hagyja mert csak szoknyapecérnek nézi?

Kommunikáció!!!! Beszéld meg vele, hogy ő hogyan látja. Boldogan akkor tudsz élni ha saját életed éled ehhez alapvető az őszinteség. Kezd el!

2016. aug. 15. 15:01
 8/21 A kérdező kommentje:
Én mindenesetre nem tudom,hogy korai volt e vagy sem de a nővérem is amikor megismerte a párját már az első randin megvolt köztük a szex is és azóta is boldogok együtt lassan 1 éve mégsem hagyta el a pasi.
2016. aug. 15. 15:01
 9/21 anonim ***** válasza:

Például úgy tudnád legyőzni, hogy ezeket elmondod neki...

És közben imádkozol, hogy a hallottak után nem ír olyasmit, hogy:

"jaj nekem most mennem kell halaszthatatlan dolgom akadt, majd megbeszéljünk ezt szívem"....aztán sose ír többé:D

2016. aug. 15. 15:02
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Kettes vagyok, nekem nem az, hogy szexeltél, ha nem a gondolkodásmódod. Azzal semmi bajom, be jött a pasi, kívántad és szexeltél vele. Ez a gondolkodásmód, kapcsolatban is meg marad. Most épp hari van, nem adom magam. Valamit nem úgy csinált, ahogy én szeretném, nem adom magam oda. Az ilyen játszmák nem nekem valók. Most te azt írtad, ledobtam a bugyit, hogy el ne hagyjon.

Azzal semmi gond, ha úgy alakultak a randik és harmadiknál szeretkezés van. Te viszont, csak meg akarod fogni, tartani a punciddal szabályozva a dolgot.

2016. aug. 15. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!