Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént a szex nem fog elhagyni?
Ezt nem lehet így megítélni. Volt akivel az első randi után lefeküdtem, volt akivel csak hetekkel később... Mindkettőnek vége lett előbb utóbb. Nem ezen múlik. Ha tudsz valami pluszt adni a srácnak a testeden kívül, amivel megfogod, akkor nem lesz baj. Viszont ha egy pasi(csaj is amúgy) le akar lépni, akkor le is fog...
Viszont azt látom, h túl görcsös vagy. Ez nem vezet sehova. Ne aggódj ennyit, csak lazán és természetesen, és akkor nem lesz baj! :-) Hajrá, én drukkolok!
Mi két hónap randizás után feküdtünk le.
Ha egy pasi azért elhagyna mert nem nyujtod oda magad akkor jobb is ha elhagy... szerintem nem kellett volna belemenned ha annyira nem bizol benne es nem ismered hogy ilyen ketsegeid vannak felé
" Én meg odaadtam magam neki mert nem akartam,hogy ez miatt elhagyjon mivel sok pasi ilyen ha nem kapja meg a nőt hamar akkor odébb áll"
gratulálok
Ha megtudnám, hogy ilyenek járnak a fejében a nőnek, tuti azonnal otthagynám.
Mi az, hogy odaadtad magad? Mi vagy te, ajándék? :D Az kiváltság, hogy téged megdughat, de részedről szívesség, hogy lefekszel vele? :D
A szex nem játszmázásra való, hanem kölcsönös örömszerzés, ami optimális esetben vágyból történik. Akkor szexelj legközelebb, ha ezt felfogtad! Pls.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!