Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit, és annyira vonzó, hogy már nem bírom nélküle, látni akarom, ölelni, érezni.
De nem akarok csalódni, megint... nagyon fájt a legutóbbi. Ezért nagyon szeretném felvenni vele a kapcsolatot, de úgy gondolom a férfinek illik kezdeményezni, de ő nem keres...ne reménykedjek és hagyjam?
2017. szept. 26. 15:33
2/8 anonim 

válasza:

Ez a hozzá állás, egyértelmű csalódást hoz.
3/8 anonim 

válasza:

Ez a kérdés eléggé ellentmond a válaszaidnak némely kérdés alatt...
Döntsd el mi a fontosabb a számodra: Az, hogy vele legyél, vagy valami múltszázadi előírás, hogy te nem kezdeményezhetsz?
4/8 A kérdező kommentje:
Valóban
2017. szept. 26. 15:43
5/8 anonim válasza:
Nem valaszoltal az uzimre amit neked kuldtem
7/8 anonim 

válasza:

Ha neked bejön, akkor ne hagyd elmenni ezt a vonatot
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem ha egy férfi akar valamit keres. Ha nem keres, akkor lehet nem. Tapasztalatból mondom. De nem tudtam meg többet, hogy csak látásból ismered, vagy már beszéltél is vele stb.
Tehetsz egy próbát, hogy téged is vonzónak talál e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!