Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van nagyon zavarban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van nagyon zavarban a lány a közelemben, ha van barátja?

Figyelt kérdés

- direkt kerül, menekül, ha meglát,

- elkezd hebegni-habogni, ideges lesz, ha ott vagyok mellette

- elkapja a tekintetét, ha összenézünk

- sűrűn nézeget engem, figyeli a reakcióimat, amikor ott vagyok, de amint ránézek, elfordul és elcsöndesedik

- csendesebb lesz, mint általában, amikor távolról látom, milyen laza másokkal

- elpirul

22F

2017. szept. 21. 18:18
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
50%

Ha valakibe szerelmes vagy, a semmitmondó dolgokat is jelnek veszed, hogy bejössz neki. Amiket leírtál, simán lehet azért, mert látja, hogy bele vagy esve mint vak ló a szakadékba, és már neki kínos. Nekem is volt ilyen, idegesített és zavarba voltam, amikor az illető a közelemben volt, mert folyton bámult. Pedig akkor se kellene, ha ő lenne az egyetlen férfi a világon. :D

Egyébként ha tényleg akarna tőled valamit, tudod kinek kéne egy olyan kis rüfke, akinek barátja van és a háta mögött kavar valakivel...

2018. aug. 30. 21:48
 52/56 anonim ***** válasza:
50%

Ha szerelmes vagyok, én is így viselkedek. Remegek, elcsuklik a hangom, elrohanok ha meglátom, elpirulok...

De jöttem már hasonlóan zavarba akkor is, amikor a másikon láttam, hogy úgy néz rám és bár nem éreztem iránta semmit, zavarba jöttem a gondolattól.

2018. aug. 31. 01:32
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

A.) bejössz neki

B.) Én annál csinálom még ezt, ha nem jön be az illető, de belemászik az arcomba/intim szférámba áll, és bámulva néz, mosolyog, tehát qrvára zavar.. Mondjuk nála ha messziről bámul is zavar, olyan feltünő.

Ha szolid srác csinálja ezt, aki nem bámul meg nyomul ezek ellenére, amit írtál, nála nem vagyok ilyen zavarban.

Neked kell tudnod, sok vagy-e, bámulod-e folyton. De ha nem kezdeményezel sosem tudod meg biztosra.

2018. okt. 25. 22:26
 54/56 anonim ***** válasza:
Légyszi légyszi légyszi helyzetjelents, hogy történt e akármi azóta, teljesen izgatott lettem ahogy végigolvastam a válaszokat!! :D :)
2019. febr. 9. 21:47
 55/56 anonim ***** válasza:
69%
Én is rendesen fel vagyok izgulva így egy év után. :D
2019. febr. 9. 22:30
 56/56 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?
2021. jan. 14. 11:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!