Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sugdolózott egy lány a barátnőjével a közelemben?
Figyelt kérdés
Adja a jeleket, de mivel van pasija, ezért nem léptem.
Azóta többször is hangosan beszél a barátjáról úgy, hogy én is halljam.
Én úgy teszek, mintha nem vennék róla tudomást.
Eleinte nem is tetszett nekem ez a lány, mivel akkor is meg volt a pasija, de most már...
2017. ápr. 7. 10:19
3/5 anonim válasza:
Ez lehetett a kommunikáció:
"Te, Juli, szerinted a srác kinyalná a kukoricát a popsimból szexnél?" :D
4/5 anonim válasza:
"Juli, te is érezted milyen büdi volt ez a srác? Ha nem lenne pasim, akkorse állnék szóba vele"
vagy
"Juli, szerinted elvigyük a srácot egy éjszakára? Biztos izgalmas este lenne hármasban"
Szóval, bármit mondhattak egymásnak, ezt csak ők tudják. kérdezd őket erről
5/5 anonim válasza:
Mert tahó és nem tudja, hogy társaságban nem illik súgdolózni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!