Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom most vacsorázik a lány barátnőjével. Ti mit tennétek a helyemben?
Igazából nem tudom minek tettem fel a kérdést,de furcsa érzés kavarog bennem.
Én nem akartam menni mert valahogy nincs kedvem jópofizgatni egy idegen lánnyal, és fáradt is vagyok, meg magamat ismerve nem lenne témám köztük, csak kussolnék.
Nem akarok se hisztizni,se szóvá tenni,hogy miért ment,nem ellenzem hogy beszéljenek,mert pár hónapja nem látták egymást és azelőtt meg nagyon jóba voltak.Csak kicsit legbelül félek,hogy talán ő jobb mint én...meg a tény,hogy ott vannak ők ketten.
Ti ezt hogy kezelnétek?
"azelőtt meg nagyon jóba voltak"
masszoval dugopajtasok voltak
bocsi a kérdést úgy kellett volna,hogy "lány barátjával"
Azt elmondta volna, mert elmondta azt is,hogy melyik csaj ajánlotta már fel neki.
Úgy voltak jóban,hogy megbeszélték a bajaikat egymással meg együtt lógtak kint.......
Jó étvágyat kívánnék nekik.
Felesleges paráznod a dolgon.
Bármilyen féltékenységi jelenettel csak nevetségessé tennéd magad.
És nem ártana ha bíznál magadban egy kicsit hogy te kellesz neki.
Nem rendeznék jelenetet semmi pénzért,annyira azért már nem vagyok gyerek.
Csak nem értem miért furcsa érzés kavarog bennem.:(
Próbálnám lesz/ni a dolgot.De rohadtul idegesítene.
Neked nincs férfi barátod egyébként?
:/ ...
Nincs. Csak olyan sulis haverok akikkel váltok pár szót a témával kapcsolatban.De olyan,akivel komolyabban barátságot alakítanék ki és lógnék vele, nincs. És nem is hiszek benne.
Régen volt, mindig átfordult szerelembe akár több év után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!