Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom most vacsorázik a lány barátnőjével. Ti mit tennétek a helyemben?
Igazából nem tudom minek tettem fel a kérdést,de furcsa érzés kavarog bennem.
Én nem akartam menni mert valahogy nincs kedvem jópofizgatni egy idegen lánnyal, és fáradt is vagyok, meg magamat ismerve nem lenne témám köztük, csak kussolnék.
Nem akarok se hisztizni,se szóvá tenni,hogy miért ment,nem ellenzem hogy beszéljenek,mert pár hónapja nem látták egymást és azelőtt meg nagyon jóba voltak.Csak kicsit legbelül félek,hogy talán ő jobb mint én...meg a tény,hogy ott vannak ők ketten.
Ti ezt hogy kezelnétek?
Köszi, hát próbálom jól kezelni:)
Már tapasztaltam,hogy alaptalan féltékenykedéssel és hiszivel nem megyek semmire,vagy inkább csak rontok mindenen.
Ezért most próbálok mindent jól csinálni,csak néha elbizonytalanodom és van bennem egy kis félsz ezzel kapcsolatban...
" Nem rendeznék jelenetet semmi pénzért,annyira azért már nem vagyok gyerek. "
Ez nem ezen múlik kérdező...attól h nem nézed jó szemmel ezt.... ne nevettesd már ki magad ezzel a gyerek témával....te ne légy naiv vele kapcsolatosan sem ..nem tudom te milyen hogy mit csinálsz de azért jobb ha figyelsz..ha csak nem azt vallod h ui vele akarsz lenni és hadd élje ki magát egy kicsit! én már ba*ztam így el kapcsolatot...azóta a csaj azzal a b*zival van mert engedtem h együtt menjenek...mert neki ez a kikapcsolódás....hát ha neki ez akkor legyen vele....és ennyi... Peace&L
Köszi a többi választ is...
Hát eléggé elszomorodtam:/ Pedig csak 'jó barátnő' akarok lenni aki nem érezteti azt,hogy túl lekötve van a másik...de semmiképp se akarok naiv lenni.
Az igaz,tényleg,hogy együtt tölthettük volna az estét,mert elég korán elment.De felvetettem neki,hogy ha dumáltak jöjjön vissza hozzám,azt mondta vissza fog,de olyan későig ültek,fél 1 volt és én már aludtam olyankor,szóval ebből nem lett semmi,pedig mi is csak hétvégente tudunk együtt lenni a munkája miatt.
Ez tényleg rosszul esett,minek mondja hogy visszajön ha nem is...De az is bennem van,hogy rég nem látott baráttal van akkor eldumálták az időt és hogy nézett volna ki hogy rögtön vissza kell jönnie.Bár nem tudom:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!