Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom most vacsorázik a lány barátnőjével. Ti mit tennétek a helyemben?
Igazából nem tudom minek tettem fel a kérdést,de furcsa érzés kavarog bennem.
Én nem akartam menni mert valahogy nincs kedvem jópofizgatni egy idegen lánnyal, és fáradt is vagyok, meg magamat ismerve nem lenne témám köztük, csak kussolnék.
Nem akarok se hisztizni,se szóvá tenni,hogy miért ment,nem ellenzem hogy beszéljenek,mert pár hónapja nem látták egymást és azelőtt meg nagyon jóba voltak.Csak kicsit legbelül félek,hogy talán ő jobb mint én...meg a tény,hogy ott vannak ők ketten.
Ti ezt hogy kezelnétek?
Én ennyiből azért nem fantáziálgatnék, - hívott te nem mentél, aztán megbántad.
Lehetnél kicsit nyitottabb "fáradt is vagyok, meg magamat ismerve nem lenne témám köztük," - hát a barátoddal csak van témátok, vagy vele se beszélgetsz?
#16 os
"Nem tudom, ki hogy gondolja, de nem fogom a gyerekkori barátaimat ejteni, mert önbizalomhiányos a kedvesem. És soha nem lennék együtt olyan férfival, aki azt hiszi, az első adandó alkalommal megcsalnám. "
Ha nem veszed le az egoját h ne legyen olyan akkor ok....teljesen mind1 h az első adandó alkalommal vagy tizedik alkalommal ha gerinctelen vagy megcsinálod de akkor legalább hagyd ott vagy beszéld meg vele... h bocs de gerinctelen qrva vagyok....mert a pali lehet többet akart tőled mint pár év együtt létet....pl...
Nem csalnám meg. 8 éves korom óta ismerem a legjobb barátomat, anyukám fiaként tekint rá. Olyan, mintha lenne egy kisöcsém. Semmiben nem különbözik a nőnemű barátaimtól.
Tudom, hihetetlen, hogy nem vagyok annyira szexuálisan frusztrált, hogy minden nő-férfi egymásra nézésben egy hatalmas szexkalandot látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!