Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van nagyon zavarban a lány a közelemben, ha van
barátja?
Figyelt kérdés
- direkt kerül, menekül, ha meglát,
- elkezd hebegni-habogni, ideges lesz, ha ott vagyok mellette
- elkapja a tekintetét, ha összenézünk
- sűrűn nézeget engem, figyeli a reakcióimat, amikor ott vagyok, de amint ránézek, elfordul és elcsöndesedik
- csendesebb lesz, mint általában, amikor távolról látom, milyen laza másokkal
Én pont ebbe a helyzetbe vagyok:) Munkatársak vagyunk csak szex kapcsolat volt/van köztünk.Amint meglátom már lángol az arcom,folyamatosan keresem,hogy merre van,mit csiná:) Nem tudom pontosan,hogy milyen érzések vannak bennem felé,de az biztos,hogy van valami.
22L
2017. dec. 25. 12:57
32/56 anonim válasza:
Belőlem is egy srác ismerősöm ezeket váltja ki. Nem tudom meddig bírom még idegekkel:D
2017. dec. 25. 13:50
33/56 anonim válasza:
Ebben az egészben az a legrosszabb, hogy gyakorlatilag megoldhatatlan a helyzet. Ő valószínűleg nem fogja otthagyni érted a barátját, te meg nem fogsz tudni vele őszintén beszélni, mert menekülni fog. Összejönni valószínűleg nem fogtok, így meg csak mindketten kínlódtok. Csak úgy lehetne véget vetni a szenvedésnek és a bizonytalanságnak, ha eltávolodnátok egymástól. Én is így jártam az ősszel, egy csaj kerülgetett engem, elkezdtem hozzá közeledni, és tutira nem voltam neki közömbös, aztán amikor már beleéltem magam, és elhittem, hogy lehet közöttünk valami, akkor közölte, hogy neki ott a barátja, és különben is csak barátként nézett rám. Az ilyen helyzetek az élet nagy szívatásai, csak arra jók, hogy gondokat okozzanak, és hogy a szíved fájjon egy elérhetetlen ember után. Persze nincs kizárva, hogy a másik fél nem őrlődik ilyenkor, de ez már más kérdés.
2017. dec. 25. 16:35
34/56 anonim válasza:
Azért van zavarban, mert nem vagy számára közömbös. Sajnos ez még nem jelenti azt, hogy otthagyná érted a párját.
Előző, hasonló szituban vagyok pasiként. Borzalmas...
2018. febr. 8. 13:59
35/56 anonim válasza:
3-ashoz fűnék hozzá még annyit, hogy szerintem nem kellene flörtölgetni, ha párod van. Lehet, hogy te élvezed és tudod mit akarsz, vagy éppen mit nem, de hamis reményeket kelteni valakiben és játszadozni nem sok jóra vall.
2018. febr. 8. 14:19
36/56 anonim válasza:
Na mi történt azóta? Elmúlt a zavara? Még mindig a barátjával van?
2018. febr. 22. 19:33
37/56 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék. Ha már kiemelted újra, írd meg pls, hogy mi a helyzet. :)
2018. febr. 23. 13:20
38/56 A kérdező kommentje:
Nem beszélünk egymással már vagy 3 éve, leszámítva a köszönést, de időnként látjuk egymást.
Volt egy közös óránk tavaly, ott nem feltűnően megfigyelhettem a viselkedését, és eléggé meggyőzött afelől, hogy valami érzése van irántam. Rám néz, és elkapja a fejét, amikor a szemébe akarok nézni, amikor lesüti a szemét, ha elmegyek mellette, stb...
Lehet egyébként, hogy már nem is jár azzal a fiúval, mert a facebookján (és a srácén) már nincs feltűntetve, hogy kjárnak (csak az életeseményeknél olvasható évszám szerint, hogy abban a bizonyos évben járni kezdtek), a közös fotóikat se találom, és nem is osztogatják egymásnak a lájkokat.
2018. febr. 24. 12:38
39/56 anonim válasza:
A fb semmit sem jelent, lehet, hogy egyszerűen csak nem tesznek ki mindent, nekem is van olyan ismerősöm, aki kapcsolatban van, a srácnál ki van írva, hogy "kapcsolatban X. Y.-nal", a csajnál semmi, szóval ki tudja. Szerintem próbálkozz nála, veszítenivalód nincs. Nincs abban semmi, ha finoman rákérdezel, hogy mi újság vele. Ha kell neked, küzdj érte, főleg így, hogy nem is biztos, hogy megvan a barátja.
2018. febr. 24. 12:48
40/56 anonim válasza:
Nem akarsz vele újra beszélgetni? Lehet most másképp viselkedne, hogy már nincs meg a barátja. Van akinek több idő kell hogy magához engedjen valakit. Ez a szemlesütéses dolgog meg nagyon gyanús.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!