Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van nagyon zavarban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van nagyon zavarban a lány a közelemben, ha van barátja?

Figyelt kérdés

- direkt kerül, menekül, ha meglát,

- elkezd hebegni-habogni, ideges lesz, ha ott vagyok mellette

- elkapja a tekintetét, ha összenézünk

- sűrűn nézeget engem, figyeli a reakcióimat, amikor ott vagyok, de amint ránézek, elfordul és elcsöndesedik

- csendesebb lesz, mint általában, amikor távolról látom, milyen laza másokkal

- elpirul

22F

2017. szept. 21. 18:18
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Lépj valamit, különben csak őrlődni fogsz még hónapokig!
2018. febr. 24. 15:29
 42/56 anonim ***** válasza:

Szóval lehet, hogy már leírtam egyszer, de ilyen helyzetekből csak akkor lehet továbblépni - legyen az felejtés, vagy hogy esetleg kialakul valami-, ha lépünk valamit és arra lesz valami reakció.

Ebből viszont így se felejtés, se továbblépés nem lesz. :)

2018. febr. 24. 15:45
 43/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsaitokat! :)

Aza gond, hogy még nem éreztem ilyen erős szerelmet senki iránt, és még sohanem volt barátnőm :(

Félek tple, én is tökre zavarban vagyok előtte, kiver a víz tőle, ideges vagyok, ha ott van körülöttem. Így nem igazán fogok tudni lépni. Főleg úgy, hogy egyszer már elmondtam neki, hogy tetszik nekem, és hogy nem szimpatikus nekem a másik srác, akivel jár, és nem kéne vele járnia...

Valószínűleg az lesz a legjobb, ha keresek egy olyan lányt, aki tetszik, de nem annyira, mint ez a lány.

2018. febr. 25. 16:03
 44/56 anonim ***** válasza:

Mi garantálja azt hogy az új lány jelenlétében már nem leszel olyan zavarban? Azt gondolod több lesz az önbizalmad? Neked jó lesz ha olyan lánnyal jössz össze akihez nem vonzódsz ennyire vagy egyáltalán nem tetszik?

Én csak akkor lépnék túl a jelenlegi lányon ha a kezdeményezésem nem fogadná el. Azt írod hogy annyira tetszik, már nincs meg a barátja, akkor meg mi a probléma? Már ismer téged milyen vagy, nem fogja meglepetés érni. Ha nem tetszenél neki nem lenne egyáltalán zavarban.

Szerintem feleslegesen görcsölsz és aggódsz. Ő is csak egy lány.Én megpróbálnék harolni azért akiért a szívem ennyire dobogna, de te tudod. Sok szerencsét!

2018. febr. 25. 18:23
 45/56 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ne hülyéskedj, lépj már valamit! Én is hasonló helyzetben vagyok, de a pasi az még képben van. Ha nem lenne, biztos lépnék.
2018. febr. 25. 18:50
 46/56 A kérdező kommentje:

Meglátom, mit tehetek, nagy bátorság kell a kezdeményezéshez.

Majd még írok :)

Köszi a válaszokat! :)

2018. febr. 25. 19:01
 47/56 anonim ***** válasza:

Na hajrá! :)

Hát, ahhoz is bátorság kell, hogy kínozd magad még vagy 2 évig ezzel a szituációval anélkül, hogy lépnél valamit és segítenél magadon. :)

2018. febr. 25. 20:35
 48/56 anonim ***** válasza:

Na hajrá! :)

Hát, ahhoz is bátorság kell, hogy kínozd magad még vagy két évig ezzel a szituációval anélkül, hogy lépnél valamit és segíts magadon. :)

2018. febr. 25. 20:37
 49/56 anonim ***** válasza:
Tetszel neki
2018. júl. 8. 00:03
 50/56 anonim ***** válasza:
Na azóta mik a fejlemények?
2018. júl. 8. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!