Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van nagyon zavarban a lány a közelemben, ha van barátja?
- direkt kerül, menekül, ha meglát,
- elkezd hebegni-habogni, ideges lesz, ha ott vagyok mellette
- elkapja a tekintetét, ha összenézünk
- sűrűn nézeget engem, figyeli a reakcióimat, amikor ott vagyok, de amint ránézek, elfordul és elcsöndesedik
- csendesebb lesz, mint általában, amikor távolról látom, milyen laza másokkal
- elpirul
22F
Annyira egyértelmű....
Csak az nem látja, aki nem akarja látni,ez a lány odáig van érted...
Voltam ilyen helyzetben, pont ilyenben. Pedig én idősebb nő vagyok. Teljesen biztos, hogy nagyon vonzódik hozzád, méghozzá a személyiséged is érdekli, nem csak testi vonzalom van.
Sajnos velem nem tudott az illető mit kezdeni, extrán kedves és türelmes volt velem a hülye viselkedésem mellett, látta, hogy többször kell invitálnia, bátorítani, nem úgy mint egy normális ember:-) :-) de én nem szakíthattam a párommal, (mindig jelen volt ő is) ő meg nem tehetett ennél többet, mint hogy kifejezte az érdeklődését, szeretetét, felajánlotta segítségét, hívott a jelenlétébe, ha bement valahová, stb. stb.
Ha más az élethelyzetem, akkor ezek a dolgok elegek lettek volna ahhoz, hogy szakítsak, és kezdeményezzek találkozót a szakítás után az illetővel, ahol elmondom, hogy már nem vagyok együtt a másik személlyel, aztán utána már nyilván alakult volna a beszélgetés és meg tudunk mindent beszélni.
Szerintem ilyen szinten rányomulhatsz a nőre te is. Nekem ez egyáltalán nem volt visszatetsző. Viszont, ha telibe megkeres a páromat megkerülve, akkor úgy beijedek a szitutól, hogy. .. meg nem is tartottam volna olyan jellemes embernek, hogy foglalt nőre hajt rá úgy. Szerintem itt a maximum annyi, hogy egy jó emberi viszonyt kiépíteni, fenntartani, és folyamatos érdeklődssel jelezni a másik félnek, hogy ÉRDEKEL. Kb. ennyi, amit tiszta lelkiismerettel meg lehet tenni.
Lehet többet is, de ott már azért nem kóser a dolog.
Azt hozzá kell tennem, hogy a lánynak már elmondtam, hogy tetszik nekem. Attól fogva nem beszélünk.
Viszont, ettől függetlenül is, már régebb óta, konkrétan az első pillanattól fogva érzem rajta ezt a viselkedést, hogy szemez velem, hogy "megijed" tőlem, ha megjelenek, elcsuklik a hangja, lesüti a szemét, elkezd remegni a keze, vagy hogy az utcán direkt úgy tesz, mintha nem venne észre, pedig látom, hogy zavarba jött, és azért csinálja... elég fura.
Az is lehet, hogy haragszik rám, és az utálat jele... De ki tudja. Nehéz eligazodni rajta.
Nyilván nem vagy közömbös neki.
Honnan veszed, hogy barátja van? Ő mondta?
Valószínűleg bejössz neki.
Nekem is jönnek be pasik, pedig van barátom, sose lennék mással, hiába vonz a másik illető. Ennél sokkal jobban tisztelem a páromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!