Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltkarcsú nőként miért tetszem egy ilyen férfinak?
A pasinak a gyúrás a mindene, tudtommal minden délután edzőteremben, és az a célja hogy ne legyen rajta egy gramm zsír se. Mindig próbálkoznak nála az ilyen-olyan salátáslányok, meg fitness modellnek kinéző bombanők, de mindig elutasítja őket, mondván, már van kiszemeltje. Munkatársak és barátok vagyunk, és ezeket ő mondta el, majd közölte, hogy engem szeretne megkapni. Ezzel az a legnagyobb probléma, hogy 2 éve boldog párkapcsolatban élek, és eszembe sem jutna félrelökni a páromat senki miatt. Viszont ami érdekes, hogy miért pont én? :D
24N
Ez az 'ember nem akarja megdugni a barátait' orbitálisan nagy baromság. Persze, alapesetben nem akarja, de szerintem már mindenkivel előfordul, hogy elkezdett fizikai vonzalmat érezni egy barátja iránt, sőt, akár bele is szeretett.
Amúgy meg attól, hogy ő magán egy gramm zsírt sem tűr, még simán tetszhetsz neki. Magammal szemben én is kritikusabb vagyok. Sőt, nálam kövérebb lányokra is simán azt mondom, hogy szépek, amikor tényleg azok. Én meg utálom magam, amiért nem vagyok 50 kg.
21/L
Kedves srác lehet, ha tudja, hogy van valakid, de azért megdöntene. :D
Ilyen egy igazán jó barát. :D
Szerintem egy barát, egy kolléga nem vallana be ilyesmit, ha nem így lenne.
Tetszel neki és nem csak az alakodat nézi..ez jó, nem felületes ember, mit az itteni hozzászólók többsége.
Emberileg, mert olyan a stílusod a gondolkodásmódod, a kisugárzásod, mert nézi az egész embert és lát benned olyat ami számára vonzó.
Nekem a helyedben ez nagyon jól esne.
Egyrészt az alak mellett ott a szem, arc, haj, kisugárzás, személyiség, stb. Ez simán lehet elbűvölő.
Másrészt sok férfinak tetszik a teltkarcsú alkat, függetlenűl a saját alkatától -annak hogy áltálban a gyúrós férfiaknak általában fitnessmodell barátnőjük van az az egyszerű oka, hogy ugyanabban a közegben szocializálódnak, meg van a közős téma, szemlélet, stb.
A szépség látásában van szubjektivitás. Szépnek tartom a salátás lányokat is, mint a legtöbb ember, én is edzek, látszik is rajtam, de a magas, teltebb szóval kifejezetten a nagyobb darab nők tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!