Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit írjak ennek a férfinak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak ennek a férfinak?

Figyelt kérdés

Tetszik egy férfi. Először ő irt rám.De lassan már egy hete nem beszéltünk, azt írta nekem ,hogy ő nem fog nyomulni és zaklatni. Az egyik közös ismerősünktől viszont visszahallottam,hogy ő érdeklődik felőlem.

Tervezem ,hogy ráírok facen,csak nem tudom ,hogy mit. ANnyira tanácstalan vagyok,mert nem akarok beégni. Mit írjak neki? Ja és mindketten 20-on felett vagyunk mielőtt valaki beleköt,hogy ez tinikategória... köszönöm a hasznos válszokat

2017. júl. 23. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

"Szia. Egy hete nem hallottam felőled és kíváncsi vagyok, hogy mi van veled. Hogy vagy ?"

Copypasteld be ezt idézőjelek nélkül, ha már egy ilyet kiagyalni lusta voltál, aztán majd erre ír valamit és elkezdtek beszélgetni.

31/f

2017. júl. 23. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon túlgondolod.... simán írj rá. Hogy van, mit csinált, hogy telt a hete, stb. Beszélgettél már emberekkel, nem? Na. Ugyanazt kell most is csinálni.
2017. júl. 23. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

"Tudtad, hogy a bálna nem hal, hanem rovar, és banánnal táplálkozik"

Ezzel nem fogsz beégni.

2017. júl. 23. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kortóleszel nem tini, vagy tini. :))

Érdeklődik feléd. Csak írj nyíltan,szívből. Mit azeretnél tőle? Megismerni. Kérd hát meg találkozóra.

2017. júl. 23. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg hogy van, hogyan telnek a napjai. Ez biztosan nem gáz, mindenkinek jól esik, ha érdeklődnek a hogyléte felől.
2017. júl. 23. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!