Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért hiszitek azt, hogy minden férfinak a vékony nők/lányok tetszenek? Miért jó az, ha az edzőteremben már annyira agyongyötritek magatokat, hogy minden nőies formátok odalesz?
A magazinok, az internet és a tévé mind azt sulykolják az emberekbe, hogy érvényesülni csak úgy lehet, ha valakinek modellalkata van..
kisebb normál nagyobb
Címoldal / Csajvilág /
Melyik alkat tetszik a fiúknak?
Vékony vagy teltkarcsú? Melyik tetszik a fiúknak?
Megkérdeztük!
Te tudod, milyen alkatú lányokat szeretnek leginkább a fiúk? Most elmondták!
Szerző: Marton Adrienn
Forrás: Femina.hu
2012.10.08.
hirdetés
A magazinok, az internet és a tévé mind azt sulykolják az emberekbe, hogy érvényesülni csak úgy lehet, ha valakinek modellalkata van.Mekkora tévedés ...
Ezért a legtöbb lány túl sokat foglalkozik a testsúlyával, rengeteget fogyókúrázik, és hajlamos depresszióba esni, ha nem sikerül olyan vékonnyá válni, mint a hírességek, akiket ideálnak kiáltottak ki .Szerintem nem az a fontos, hogy valaki vékony legyen, hanem az arányosság. Mindenféle alkatú lány lehet szép, csak szinkronban legyenek egymással a testrészek. Ráadásul ha valakin van egy kis plusz, az szerintem szebb, mint ha teljesen vékony lenne. 31/F
Oké, ki kérdezett? :D
Az edzőteremben odalessz a nőies forma? :D Nekem viszonylag lapos popsim volt, 3 éve edzem, guggolok és kitöréseket végzek és azóta gyönyörű kerek veszes, vékonyabb a derekam, mellesleg nagy a mellem. Biztos fiúsabb lettem. :D
En pl. csont sovany vagyok es utalom magam mer sehogy se hizok, de mar elfogadtam a 43kg-mom. Lehet, hogy azok a lanyok maguknak akarnak megfelelni.
Egy kapcsolat nem a sulyon mulik.
Es ha meg akarnak felelni had tegyek, ok tudnak segiteni magukon en nem.
Mondjuk fejlodom meg...
16/L
# 7/7, igen, hogyne :D Aki lemegy edzeni az már annyira izmos lesz mint egy testépítő. Edzehetsz heti 5x, alkalmanént 1,5órát és ehetsz egészségesen, de garantálom, hogy 2 éven belül egyik nő sem lesz transzfesztita kinézetű. :D Annyira röhögök rajtatok, köszi. :D
Sok nőnek az a kifogás, amiért nem megy le edzeni, mert nem akar túl izmos lenni, közbnen csak lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!