Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért hiszitek azt, hogy minden férfinak a vékony nők/lányok tetszenek? Miért jó az, ha az edzőteremben már annyira agyongyötritek magatokat, hogy minden nőies formátok odalesz?
A magazinok, az internet és a tévé mind azt sulykolják az emberekbe, hogy érvényesülni csak úgy lehet, ha valakinek modellalkata van..
kisebb normál nagyobb
Címoldal / Csajvilág /
Melyik alkat tetszik a fiúknak?
Vékony vagy teltkarcsú? Melyik tetszik a fiúknak?
Megkérdeztük!
Te tudod, milyen alkatú lányokat szeretnek leginkább a fiúk? Most elmondták!
Szerző: Marton Adrienn
Forrás: Femina.hu
2012.10.08.
hirdetés
A magazinok, az internet és a tévé mind azt sulykolják az emberekbe, hogy érvényesülni csak úgy lehet, ha valakinek modellalkata van.Mekkora tévedés ...
Ezért a legtöbb lány túl sokat foglalkozik a testsúlyával, rengeteget fogyókúrázik, és hajlamos depresszióba esni, ha nem sikerül olyan vékonnyá válni, mint a hírességek, akiket ideálnak kiáltottak ki .Szerintem nem az a fontos, hogy valaki vékony legyen, hanem az arányosság. Mindenféle alkatú lány lehet szép, csak szinkronban legyenek egymással a testrészek. Ráadásul ha valakin van egy kis plusz, az szerintem szebb, mint ha teljesen vékony lenne. 31/F
Szerintem ha valakinek genetikaliag nincs eleve modellalkata, hanem mondjuk van rajt pár kg, akkor az elsősorban amiatt is fog elmenni kondizni, mert nem érzi jól magát a saját bőrében sem. És ha elmegy sem fogja agyongyötörni magát, mert a derék-csípő arányt nem fogja tudni levágni magáról, ha teszemazt kövér.
Szerintem senkinek nem árthat ha kicsit mozog, persze nem kell túlzásba vinni és mellette még koplalni.
Kérdező, te miért hiszed hogy aki sportol mozog nő az azért teszi mindezt, hogy a pasiknak megfeleljen?
Én pl azért mozgok mert:
1. Jól esik
2. Egyéb edzéshez amiben fejlődni akarok kellene az állóképességet növelnem (ezért futok, úszok).
3. Szeretem csinálni, kiegyensúlyozottá tesz és remek feszültséglevezető.
4. Alakom miatt (magamnak akarok megfelelni).
Ez a sorrend, de én soha nem is akartam a pasiknak megfelelni, élem az életem végzem a dolgom ha valaki megszeret akkor jó ha nem akkor sincs tragédia. Meg amúgy is az emberek különböznek, ízlés kérdésében pláne nagyon eltérnek.
Hűha :D
Fogyókúra, deszkavékonyság, sztárok, femina, "a fiúknak", remek ctrl+c - ctrl+v :D Ennyi marhaságot egy helyen :D Ha valaki az edzéstől formátlan lapos pálcika lesz, az valamit nagyon rosszul csinált. Túl izmos meg nemhogy 2 év, hanem sosem tud lenni egy nő, még akkor is nehéz a dolga, ha direkt a minél nagyobb izomtömegre megy rá, hát ha még nem. A formákat meg az izmok adják, a kerek fenék, a jó tartás, a szép törzs, vállak mind-mind az izmoktól vannak. De hát ha valakinek jó a zsír is, nekem mindegy, csak azért maradjunk a biológiánál úgy általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!